Beti198812
Fanka BB :)
A śledź w occie to pod surową rybę pochodzi? Bo uwielbiam i jem, ale mam wątpliwości [emoji848]Tak Tak chodzi o surową rybę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A śledź w occie to pod surową rybę pochodzi? Bo uwielbiam i jem, ale mam wątpliwości [emoji848]Tak Tak chodzi o surową rybę
No ja w 1 cieza ok 18kg ale szybko zgubiłam [emoji86][emoji85][emoji87]Obym nie przebiła 20 kg z 1 ciąży i dalej nosiła 36... resztę mam w du*&e [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]niech się dzieje co chce Ja dziś na owocach. Dzień frutarianina.
ja czekam właśnie na dostawę [emoji85] też pieczony łosośJa właśnie swojego wysłałam po sushi oczywiście z pieczonym łososiem
Ja na szczęście tez. Urodziłam 24 czerwca A tydzien pozniej bylam juz na obiedzie w swo8ch normalnych ciuchach ale +3 bylo. W sierpniu zeszlam do swoich 58 kg. Z tej wagi tez startuje teraz.No ja w 1 cieza ok 18kg ale szybko zgubiłam [emoji86][emoji85][emoji87]
Smacznegoja czekam właśnie na dostawę [emoji85] też pieczony łosoś
Hehe a ja 16 czerwca i też tak 57 58kg miałam spacerki zrobiły swoje[emoji846]Ja na szczęście tez. Urodziłam 24 czerwca A tydzien pozniej bylam juz na obiedzie w swo8ch normalnych ciuchach ale +3 bylo. W sierpniu zeszlam do swoich 58 kg. Z tej wagi tez startuje teraz.
O matko ... A nie wiem. Ale zapytalam meza - kucharz- mówi że raczej nie bo to marynowane A marynowane to surowe.A śledź w occie to pod surową rybę pochodzi? Bo uwielbiam i jem, ale mam wątpliwości [emoji848]
Jeszcze powiedz że z batata A się wprosze[emoji23]A propo jedzenia to zaraz frytasy domowej roboty będę jadła [emoji39]
Oj tak... czasem to po 10 km dziennie robilam z wózkiem. Ale co robić. Bylo lato to az zal bylo zeby dziecko w domu spało. A że moja była taka że przez pierwsze 1.5 mac tylko jadla I spala po 3, 4 h to spędzaliśmy caaaaale dnia na dworzu.Hehe a ja 16 czerwca i też tak 57 58kg miałam spacerki zrobiły swoje[emoji846]