U mnie od jakiegoś czasu jest rytm 2-3 godziny aktywności i 30 minut drzemki. Nawet na spacerze nie śpi dłużej. W nocy pobudki co 2-3 godziny. Więc ja też nie pomogę moim sposobem jest kawa, olewanie pewnych obowiązków domowych (moje mieszkanie nie błyszczy super czystością) i myśl, że kiedyś może się wyspie haha. Ja już nie słucham niczyich rad bo ostatnio usłyszałam, że dziecko to już powinno siedzieć jak na 6 miesięcy skwitowalam tylko, że każde ma swój czas i usiądzie kiedy będzie chciała.Dziewczyny mam dość naprawdę mam dość moja spała dziś raptem 45 minut jest cholernie marudna ale za Chiny nie chce zasnąć wiem że wkoncu padnie ale ja chyba razem z nią..... Może wy macie jakieś sposoby?
reklama
Sandi2018
Fanka BB :)
To ja również słyszałam odnośnie że jeszcze zęba nie ma - cytat " głowę jej rozsadzi" albo za dużo wapnia ma i dlatego zeby się nie wyrzynaja.... A najbardziej rozwalilo mnie że miałam dać surowe jajko a nie ugotowane makabra jakaś!!!U mnie od jakiegoś czasu jest rytm 2-3 godziny aktywności i 30 minut drzemki. Nawet na spacerze nie śpi dłużej. W nocy pobudki co 2-3 godziny. Więc ja też nie pomogę moim sposobem jest kawa, olewanie pewnych obowiązków domowych (moje mieszkanie nie błyszczy super czystością) i myśl, że kiedyś może się wyspie haha. Ja już nie słucham niczyich rad bo ostatnio usłyszałam, że dziecko to już powinno siedzieć jak na 6 miesięcy skwitowalam tylko, że każde ma swój czas i usiądzie kiedy będzie chciała.
Super , gratulacje!Hej mamy ząbek na pokładzie szykuje się drugi bez większych problemów jak narazie
samsungmonika
Witamy się. U nas 5zebow na pokładzie , sama siada, grasuje po pokojach, próbuje wstawać przy meblach, drzemki 30minutowe 2/3 ,w nocy kilka pobudek żeby do cyca się przytulić . Tak leci dzień za dniem. Teraz te dzieci takie szybkie że trzeba mieć oczy do około głowy, wiecznie kota goni, śmieci znajduje ...pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu
Sandi2018
Hej oj już nikt tu chyba nie zagląda dziewczyny czyżby forum padło? U nas drugi ząbek się pokazał tyle się naczytalam że dzieci goraczkuja itp przy zabkowaniu nas jak narazie to omija jedynie co to gorzej z jedzeniem. Ubranka rozmiar 80 już częściowo ubieramy więc wszystko jest dobrze. Oprócz tego że straszny nerwusek z tej mojej Sandry i aż się boję co będzie dalej ehhh i ciągle woła mamamama haha teraz to tatuś poszedł w odstawke wciąż nie raczkuje tylko zaczyna się wspinać zobaczymy co przyniesie kolejny dzień, tydzień. Odzywajcie się co słychać u waszych maluszków
u mnie jak jej czapka stoi, ale raczej woli gryczaną, z ziaren sorgo i ryżową Podawałaś samą czy z owocem? Sama na wodzie jest średnia w smaku, ja dodaję 2 krople syropu daktylowego ale najczęściej łączę z owocamiHej Dziewczyny, czy wasze pociechy jedzą kaszkę jaglaną? Zrobiłam taką kaszke na wodzie, ale nie szła... Krzywił sie i pluł.
reklama