reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

To ja, zdążyło się dwa razy w odstępie czasu. Dzisiaj o tym mówiłam mojej lekarce, powiedziała że czasem się tak może zdarzyć. Jak będziesz czuła że kolejny raz że coś takiego się zaczyna dziać do idź do łazienki ręcznik do lodowatej wody i na kark albo mostek usiądź odrazu żeby się nie przewrócić.
Dzięki! Przeraziłam się trochę, młoda się przestraszyła, ale już lepiej. Zmierzyłam też później ciśnienie 90/60, a ja raczej zawsze cisnienie mam książkowe 🫣

reklama
I jak sprawdziłam sobie to prenatalne będę miała dość późno.. oby nic nie wyskoczyło. No, ale u nas w mieście to jedyna klinika, w której aktualnie wykonują

Ja mam pappe pobierana 30.04, a USG 6.05. pani w rejestracji mówiła że pappe tydzień wcześniej żeby właśnie lekarz już miał wyniki na USG i omówił wszystko na jednej wizycie
Ooo no właśnie różnie widzę lekarze zlecają 🙂 a długo się czeka na wynik ? Na stronie laboratorium czytałam że max 4 dni

reklama
Do góry