reklama
Dzisiaj zrobiłam to, co każda zmęczona matka powinna zrobić - chodziłam na drzemki razem z małąWspółczuję Ci
anielka1
Fanka BB :)
I superDzisiaj zrobiłam to, co każda zmęczona matka powinna zrobić - chodziłam na drzemki razem z małą
Pierwszy miesiąc spałam każdego dnia w dzień , teraz też się czasami zdarzaDzisiaj zrobiłam to, co każda zmęczona matka powinna zrobić - chodziłam na drzemki razem z małą
Sandi2018
I tak ma byćDzisiaj zrobiłam to, co każda zmęczona matka powinna zrobić - chodziłam na drzemki razem z małą
Brawo Ty! Tak trzymaj- wszystkie niedospane mamy powinny brać z ciebie przykład.Dzisiaj zrobiłam to, co każda zmęczona matka powinna zrobić - chodziłam na drzemki razem z małą
Pierwszy miesiąc tez dużo bardzo spałam żeby się regenerować. A teraz wiadomo zawsze jest coś do zrobienia w domu - a to pranie, prasowanie, zmywarka, obiad i tak mi mijały te drzemki małej że czasem nie zdążyłam usiąść. No ale trzeba zadbać o siebie o czym my mamy najczęściej zapominamy.Pierwszy miesiąc spałam każdego dnia w dzień , teraz też się czasami zdarza
Kochane pamiętajcie o badaniach dziś właśnie lecę na cytologię.
U nas też teraz gorszy sen...częstsze pobudki bez powodu i właśnie wstaje z drzemki z małym. Co też już jest rzadkością bo tak jak mówisz zawsze jest coś do zrobienia w domu. I mnie dodatkowo jest jeszcze 9 latek lekcje itp . Mały śpi właśnie druga godzinę ale budzik się chyba ze 4 razy już. Wydaje mi się ze zęby zaczynają mu dokuczac , bo ma bardzo widoczne zarysy dolnych jedynek i takie napuchniete,ale czy to możliwe tak wcześnie ? Ma dopiero 3 miesiące i dwa tygodnie.Pierwszy miesiąc tez dużo bardzo spałam żeby się regenerować. A teraz wiadomo zawsze jest coś do zrobienia w domu - a to pranie, prasowanie, zmywarka, obiad i tak mi mijały te drzemki małej że czasem nie zdążyłam usiąść. No ale trzeba zadbać o siebie o czym my mamy najczęściej zapominamy.
Kochane pamiętajcie o badaniach dziś właśnie lecę na cytologię.
Pewnie, że możliwe właśnie wczoraj koleżanka mi mówiła, że jej córce wyszły dolne jedynki w 4 miesiącu. Także bierz łyżeczkę i sprawdzaj czy dzwoni.U nas też teraz gorszy sen...częstsze pobudki bez powodu i właśnie wstaje z drzemki z małym. Co też już jest rzadkością bo tak jak mówisz zawsze jest coś do zrobienia w domu. I mnie dodatkowo jest jeszcze 9 latek lekcje itp . Mały śpi właśnie druga godzinę ale budzik się chyba ze 4 razy już. Wydaje mi się ze zęby zaczynają mu dokuczac , bo ma bardzo widoczne zarysy dolnych jedynek i takie napuchniete,ale czy to możliwe tak wcześnie ? Ma dopiero 3 miesiące i dwa tygodnie.
reklama
Anka_x
Dobrze, że przypomniałaś, muszę się zapisać. Lekarz mi mówił że pół roku od poroduKochane pamiętajcie o badaniach dziś właśnie lecę na cytologię.