szczepię na NFZ i na rota nie szczepiłam, ale młoda zniosła szczepienie bardzo dzielnie. Nie miała żadnych odchyłów od normy. Trochę dłużej jedynie pospała po samym szczepieniu.Odnośnie szczepień , powiedzcie mi jak Wasze maluchy znosily pneumokoki i rotawirusy? Bo jestem pełna obaw
reklama
Jakby mój dłużej pospał to wcale bym się nie pogniewałaszczepię na NFZ i na rota nie szczepiłam, ale młoda zniosła szczepienie bardzo dzielnie. Nie miała żadnych odchyłów od normy. Trochę dłużej jedynie pospała po samym szczepieniu.
Sandi2018
Fanka BB :)
Pneumokoki dobrze rota dopiero będziemy miećOdnośnie szczepień , powiedzcie mi jak Wasze maluchy znosily pneumokoki i rotawirusy? Bo jestem pełna obaw
Cześć dziewczyny!
Wydaje mi się że niechcący wywołałam małą lawinę "ujawnień"
Ujawniam się i ja tylko czytam i zabieram porady a sama od siebie nie daję.... pojawiam się i aktywuję ))
Ewela2805
WitamyUjawniam się i ja tylko czytam i zabieram porady a sama od siebie nie daję.... pojawiam się i aktywuję ))
anet88
Czesc napisz coś o sobieUjawniam się i ja tylko czytam i zabieram porady a sama od siebie nie daję.... pojawiam się i aktywuję ))
66,37 zł w empik.comIle twoj kosztuje? Ja sie zastanawiam nad takim z auchana w promo za 99. Zobacz załącznik 936924
Zapomniałam że Ty po cc. To faktycznie inaczej.Ja nie miałam dziecka na noc, bo pierwsza moja noc była przed pionizacją. Przywiozły mi dziecko o 5 rano, a ja wstawałam dopiero koło 7.00. Sąsiadka z sali, też po cc podała mi ją do łóżka, bo bym sobie nie poradziła.
U nas nie trzeba, to nie do mnie miało być
reklama
@marg88 wczoraj pisałyśmy o zachowaniu po szczepieniu z @Sasanka14 . U nas 6w1 i pneumokoki . Marudziła, nie mogła się utulić, dwie brzydkie kupy, dziś kolejna. Wczoraj do 37,5 dziś poza kupa Ok. Starsza córka po wszystkich szczepieniach poza mmr nie miała żadnych powikłań. Co do mmr dowiedziałam się wczoraj, ze przesunięto to szczepienie z 9 roku życia na 5-6, czyli za rok mam u obu mmr, nie wiem jak to przeżyje.. po tej szczepionce przez 3-4 dni starsza córka miała 40 stopni, po podaniu lekow temperatura nieznacznie spadała i po 3-4 godzinach znów rosła, do tego wysypka. Bylismy z tym u lekarza ale stwierdził, ze to nie ma związku ze szczepionka..jasne.