@Kelyana zgadzam się z Fili
też młody miał okres na poczatku że raz odciągałam po nocy białe gile potem spokoj a czasem i jeszcze w dzień dużo przezroczystego ... tyle że ja akurat nie używałam zadnej soli nic ..jakoś nie było to dla mnie zA gęste by odciągnąć i na spacery itd. chodziłam normalnie..ba .. nawet świeże powietrze pomaga ( nie mówię tutaj o miejscach z tym wysokim smogiem)
oczywiście bez oznak goracZki
furgotanie takie czasem na maxa skończyło mu się z 2 tyg niecałe przed szczepieniem a lekarz to mi mówił że noworodki zaczynają produkować dużo wydzieliny i też tak właśnie może to tam gdzieś zalegać blablabla hehe
a teraz to i woda wycieknie .no nosek pracuje tzn śluzówka
ja przelom ..wczoraj młody zasnął o 23!!! na twardo już ..może z 20min marudzeniem...przytulałam go leżąc ale był obraZOny na pierś ale po chwili przytuliłam go bardziej .objęłam za dupkę i zaczęłam lulac śpiewając aaa aaa ( musi być jednostajne Haha
) to się piersią pogodził i zasnął a potem obudził się o 2.15 ! wow hehehehehe później po 5 ...normalnie pospalam
chociaż tak i jestem happy
w ogóle od wczoraj skumał że może piąstki ssać!!!
@Lovegirl piękna pannica
i ciesz się kochana zE malutkiej nic nie dolega i taka kochana jest bo jakbyś poczytałam wstecz to bys zobaczyła jak to potrafi być ciężko niektórym mamom (+_+)
w ogóle wczoraj byliśmy u znajomychna 16 ..nakarmilam młodego przed wyjściem ..u znajomych ocknął się po 15 min i dalej cyc..zjadł i spał 2h Nie cyc i dalej spał ..
oni mają troje dzieci ..była tam znajomej teściowa też ..głosno jak na bazarze a jemu tak dobrze oO
dopiero przEd naszym wyjściem o 20 pogadał trochę ciotkami haha
@majacyr przeciez wiesz że mas mleczko!!! musisz się wyciszyć kochana . za dużo stresu a męża to bym ubiła wybacz