Super ze skierowała Cię do ginekologa, niech sprawdzi wszystko co trzeba. Mam nadzieje, ze będzie ok.
A jak byłaś albo
@ONAONAONA na pierwszej kontroli po porodzie to sprawdzali coś czy tylko wywiad? Ja dopiero mam 11 stycznia, bo wcześniej nie bylo terminów z godzina popołudniowa.
Ja miałam 5% rabatu na śpiworek, zawsze to lepsze niż nic [emoji3] jak długo na niego czekałaś? Bo ja złożyłam zamówienie 12 grudnia i czekam nadal ale pewnie wszystko się wydłuża przez święta.
Dzięki za info o promocji na pampersy, skorzystamy [emoji8]
Zosia w porządku, z brzuszkiem coraz lepiej, chyba nam dziewczynka dojrzewa i wszystko sie powoli reguluje. Kąpie ją tak jak Ty syneczka i uwielbia sobie tak leżeć w wanience.
Niestety dopadło nas przeziębienie i to akurat w święta. Pisałam tutaj, ze miała katar i chrypkę, niestety 25 i 26 wszystko pozamykane wiec byliśmy w szpitalu, bo chciałam żeby ją osluchali, umówiliśmy się na konkretna godzinę a i tak weszliśmy prawie 2godz później (co tutaj w UK nigdy mi się nie zdarzyło) przez to ze były święta i tyle ludzi.. na szczęście osluchowo czysto, dostała receptę na wodę morską do nosa ale to już wcześniej aplikowałam i robimy inhalacje. Mam nadzieje, ze sobie z tym poradzimy szybko, bo 9 szczepienie.