U nas jest bardzo podobnie jesli chodzi o szarpanie przy piersi. Tez czesto gesto potrzebuje mlody odbicia i chwili w pionie zeby sie ulozylo, zwlaszcza jak mam pelne cyce i duze cisnienie. Po chwili domaga sie kontynuacji szamanka
U nas chyba skok rozwojowy. Mlody wieczorem wczoraj nie mogl zasnac, dopiero jak go wzielam na siebie to spal. Chcialam odlozyc, ale nie dalo sie. Takze zeby i siebie i jego nie meczyc podjelam decyzje, ze spimy przytuleni - Teo na mnie. Dzieki temu noc bardzo spokojnie nam minela, w zasadzie od 22:30 do 3 spalismy, wiec super. Tyle tylko, ze nie do konca mi bylo wygodnie bedac materacem
Teraz tez najedzony i spal w lozeczku, ale zaczal sie wybudzac, wiec tulasy i spi dalej na mnie
No takie mamy dni, coz poradzic
Olu, pisalysmy o tym wczoraj z Karolina. U naszych chlopakow tez ewidentnie problemy powodowala wit D. Ja mojemu odstawilam i sama biore te krople, plus witaminy dla kobiet karmiacych. Wroce do podawania malemu jak skonczy 3 miesiace. Najlepiej skonsultowac to z polozna lub lekarzem.
Zdecydowanie do lekarza.
@azamamew to Ty pislalas, ze Michasia miala zapalenie pluc po urodzeniu przez Twoja infekcje w ciazy, czy ja cos pokrecilam ??