reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@SlodkaM @folka gratulacje :)

@Tyna88 ojej :( zdrówka :* a neurologiczne Cie sprawdzali?
Nie, nie sprawdzali. Byłam u lekarki rodzinnej poradzić się co dalej to mi powiedziała, że mam sobie aparaty słuchowe kupić... A ja nie tylko słyszę gorzej, ale przede wszystkim mam pogłos w uchu, wszystko mi brzęczy + szumy uszne. Przestałam rozmawiać z ludźmi, oglądać telewizję. Męczę się ze sobą i nie wiem co dalej.

Nie, nie sprawdzali. Byłam u lekarki rodzinnej poradzić się co dalej to mi powiedziała, że mam sobie aparaty słuchowe kupić... A ja nie tylko słyszę gorzej, ale przede wszystkim mam pogłos w uchu, wszystko mi brzęczy + szumy uszne. Przestałam rozmawiać z ludźmi, oglądać telewizję. Męczę się ze sobą i nie wiem co dalej.
Strasznie Ci współczuję :( najgorsza ta bezsilność i brak diagnozy. Skoro byłaś już u laryngolog to myślę że jedyny ratunek to neurolog jeszcze. Życzę Ci aby szybko znaleźli ratunek

Współczuję, nie umiem sobie wyobrazić jak z tym funkcjonujesz. Może to problem z błędnikiem?
Może powinnaś skonsultować się z innym laryngologiem ? Mam nadzieję, że w końcu ktoś coś zaradzi na to schorzenie.

o Jej współczuję Tyna :(:(
a wcześniej przed ciążą miałaś takie problemy?
mam nadzieję że minie z dnia na dzień tak jak się pojawiło ehhh

u mnie młody jak zasnął ( z reguły pisze jak go karmie hehe) ok 4 coś tak śpi.!! ..syn w tym czasie zrobił pizzę sam..się piecze..pomogłam mu tylko ja wsadzić do piekarnika.. zobaczymy co z tego wyjdzie bo już mi slinka cieknie!!! . a ja w tym czasie posprzatalam sobie jakby generalnie .łazienke wypucowalam .. i wypracowałam co mi mąż popral oooo i teraz zagram z dziećmi w gre Who is Who z młodym u boku jak się obudzi
Labaaaa

Jestem 3tygodnie po porodzie. Ogólnie wkładki są czyste, ale jak coś dźwignę lub po schodach się nachodzę to mnie boli w pochwie i krwawie. Mam nadzieję, że to normalne i nic tam nie mam uszkodzonego. Też wtedy czuję ból brzucha miesiączkowy ale bardzo delikatny.

Jestem 3tygodnie po porodzie. Ogólnie wkładki są czyste, ale jak coś dźwignę lub po schodach się nachodzę to mnie boli w pochwie i krwawie. Mam nadzieję, że to normalne i nic tam nie mam uszkodzonego. Też wtedy czuję ból brzucha miesiączkowy ale bardzo delikatny.
Też tak mam, jak się przemecze to znów ze mnie leci. I też mam nadzieję że to ok, idę do połoznej w środę to zapytam. O ile nie kipne do wtedy [emoji28][emoji23][emoji23]

reklama
My już mamy po problemie z wyciekaniem [emoji16] przynajmniej na tę chwilę [emoji16] ale Marcel robi nam psikusy i sika przy przewijaniu [emoji23][emoji23] co chwile prześcieradełka tylko wymieniamy [emoji23]

A w jaki sposób rozwiązałas problem z przeciekaniem?

Ja od nocy używam zielonych pampersow zamiast białych i na jakieś 7 pieluszek tylko raz przeciekła, ale nie tak mocno jak przy białych. Niestety jak porównuje jakość zielonych do białych to mi smutno, ze takie nieprzyjemne pieluchy Alicji zakładam

Do góry