Ja to juz podklad mam na przewijaku bo nie nadazalam prac przescieradelekMy już mamy po problemie z wyciekaniem [emoji16] przynajmniej na tę chwilę [emoji16] ale Marcel robi nam psikusy i sika przy przewijaniu [emoji23][emoji23] co chwile prześcieradełka tylko wymieniamy [emoji23]
reklama
Tyna_88
Fanka BB :)
@SlodkaM @folka gratulacje
Nie, nie sprawdzali. Byłam u lekarki rodzinnej poradzić się co dalej to mi powiedziała, że mam sobie aparaty słuchowe kupić... A ja nie tylko słyszę gorzej, ale przede wszystkim mam pogłos w uchu, wszystko mi brzęczy + szumy uszne. Przestałam rozmawiać z ludźmi, oglądać telewizję. Męczę się ze sobą i nie wiem co dalej.@Tyna88 ojej zdrówka :* a neurologiczne Cie sprawdzali?
Sasanka14
Strasznie Ci współczuję najgorsza ta bezsilność i brak diagnozy. Skoro byłaś już u laryngolog to myślę że jedyny ratunek to neurolog jeszcze. Życzę Ci aby szybko znaleźli ratunek@SlodkaM @folka gratulacje
Nie, nie sprawdzali. Byłam u lekarki rodzinnej poradzić się co dalej to mi powiedziała, że mam sobie aparaty słuchowe kupić... A ja nie tylko słyszę gorzej, ale przede wszystkim mam pogłos w uchu, wszystko mi brzęczy + szumy uszne. Przestałam rozmawiać z ludźmi, oglądać telewizję. Męczę się ze sobą i nie wiem co dalej.
Mama Zuzi i Antosia
Współczuję, nie umiem sobie wyobrazić jak z tym funkcjonujesz. Może to problem z błędnikiem?@SlodkaM @folka gratulacje
Nie, nie sprawdzali. Byłam u lekarki rodzinnej poradzić się co dalej to mi powiedziała, że mam sobie aparaty słuchowe kupić... A ja nie tylko słyszę gorzej, ale przede wszystkim mam pogłos w uchu, wszystko mi brzęczy + szumy uszne. Przestałam rozmawiać z ludźmi, oglądać telewizję. Męczę się ze sobą i nie wiem co dalej.
Może powinnaś skonsultować się z innym laryngologiem ? Mam nadzieję, że w końcu ktoś coś zaradzi na to schorzenie.
Zrobiłam dokładnie tak samo [emoji28]Ja to juz podklad mam na przewijaku bo nie nadazalam prac przescieradelek
Mirakulum
@SlodkaM @folka gratulacje
o Jej współczuję Tyna
a wcześniej przed ciążą miałaś takie problemy?
mam nadzieję że minie z dnia na dzień tak jak się pojawiło ehhh
u mnie młody jak zasnął ( z reguły pisze jak go karmie hehe) ok 4 coś tak śpi.!! ..syn w tym czasie zrobił pizzę sam..się piecze..pomogłam mu tylko ja wsadzić do piekarnika.. zobaczymy co z tego wyjdzie bo już mi slinka cieknie!!! . a ja w tym czasie posprzatalam sobie jakby generalnie .łazienke wypucowalam .. i wypracowałam co mi mąż popral oooo i teraz zagram z dziećmi w gre Who is Who z młodym u boku jak się obudzi
Labaaaa
Ewelina140690
Moja Lenka kopała jak szalona i włączyliśmy jej z narzeczonym pozytywkę [emoji6] 3 min i spokój [emoji3]
Mama Zuzi i Antosia
Jestem 3tygodnie po porodzie. Ogólnie wkładki są czyste, ale jak coś dźwignę lub po schodach się nachodzę to mnie boli w pochwie i krwawie. Mam nadzieję, że to normalne i nic tam nie mam uszkodzonego. Też wtedy czuję ból brzucha miesiączkowy ale bardzo delikatny.
karasjowa
Też tak mam, jak się przemecze to znów ze mnie leci. I też mam nadzieję że to ok, idę do połoznej w środę to zapytam. O ile nie kipne do wtedy [emoji28][emoji23][emoji23]Jestem 3tygodnie po porodzie. Ogólnie wkładki są czyste, ale jak coś dźwignę lub po schodach się nachodzę to mnie boli w pochwie i krwawie. Mam nadzieję, że to normalne i nic tam nie mam uszkodzonego. Też wtedy czuję ból brzucha miesiączkowy ale bardzo delikatny.
reklama
Szara20
My już mamy po problemie z wyciekaniem [emoji16] przynajmniej na tę chwilę [emoji16] ale Marcel robi nam psikusy i sika przy przewijaniu [emoji23][emoji23] co chwile prześcieradełka tylko wymieniamy [emoji23]
A w jaki sposób rozwiązałas problem z przeciekaniem?
Ja od nocy używam zielonych pampersow zamiast białych i na jakieś 7 pieluszek tylko raz przeciekła, ale nie tak mocno jak przy białych. Niestety jak porównuje jakość zielonych do białych to mi smutno, ze takie nieprzyjemne pieluchy Alicji zakładam