reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ale super, że sie co chwile kolejne dzieciaczki wykluwają :D
Ja właśnie zarezerwowałam bilety do kina na "Kler" na 18.30 :D Narzeczony twierdzi, że jestem szalona i trochę się boi iść z tykającą bombą, ale nie ma wyjścia :D
Gdyby nie to, że mamy wykupione karnety to bym się nie garnęła, ale tak mi było dzisiaj cały dzień przykro, że 88zł pójdzie w przysłowiowe błoto, że no musiałam Mojego namówić ;)
Trzymajcie kciuki, żebym nie zaczęła rodzić w kinie haha :D
Miłego popołudnia <3

reklama
@Koziunia gratulacje! Duża dziewczynka:) odpoczywajcie, teraz już będzie coraz lepiej:)

@Weronika00 szalona:), ale z drugiej strony siedzenie i czekanie jest bardziej stresujące. Na wszelki wypadek torby wpakujcie do auta. Ja na jutro basen zaplanowalam, a w sobotę na randkę do knajpy idziemy z mezem:) w weekend mąż się stresowal czy piwo może wypić, bo co będzie jak zacznę rodzic i musiałam obiecać, że nie zaczne:)

Dziękuje dziewczyny za gratulacje :*
Ja już po pierwszej pionizacji, chwile posiedzialam, chwile postalam. Za 2h będziemy znowu powtarzać ten schemat.
Brzuch ciągnął, kręciło się w głowie i trochę było mi niedobrze, ale cieszę się ze chociaż na chwile udało mi się stanąć ;)
Zobaczymy jak za 2h pójdzie :)

A Alicja słodko drzemie obok już od prawie 3h [emoji173]️

@Koziunia gratulacje! Duża dziewczynka:) odpoczywajcie, teraz już będzie coraz lepiej:)

@Weronika00 szalona:), ale z drugiej strony siedzenie i czekanie jest bardziej stresujące. Na wszelki wypadek torby wpakujcie do auta. Ja na jutro basen zaplanowalam, a w sobotę na randkę do knajpy idziemy z mezem:) w weekend mąż się stresowal czy piwo może wypić, bo co będzie jak zacznę rodzic i musiałam obiecać, że nie zaczne:)
Mój ma 4pak tyskiego od środy w lodówce haha :D
Torba będzie w domu, bo jeszcze i tak po mamę będziemy podjeżdżać w razie porodu :D Mama dostanie telefon "rodzę, weź torbę i czekaj pod blokiem" :D
A to też ciekawe plany macie na sobotę :D

reklama
Dziękuje dziewczyny za gratulacje :*
Ja już po pierwszej pionizacji, chwile posiedzialam, chwile postalam. Za 2h będziemy znowu powtarzać ten schemat.
Brzuch ciągnął, kręciło się w głowie i trochę było mi niedobrze, ale cieszę się ze chociaż na chwile udało mi się stanąć ;)
Zobaczymy jak za 2h pójdzie :)

A Alicja słodko drzemie obok już od prawie 3h [emoji173]️

Będzie coraz lepiej, najgorsze pierwsze podniesienie się już za Tobą! Grzeczna masz córeczkę, teraz odpoczywajcie, karmcie się I szybko do domu :)

Do góry