Mirakulum
Fanka BB :)
Już niedługo sen bedzie rzeczywistością [emoji5] jeszcze trochę... a taki expresowy poród to marzenie hehe [emoji16]
Czyli w kazdej kolejnej ciąży coraz trudniej [emoji848][emoji33] zanotuje to sobie jak mówiłaś, żeby nie chcieć 3 ciąży!!! [emoji23]
Właśnie pomyślałam o Sarze, bo ona ma termin donoszonej na jutro [emoji5][emoji85]
Haha widzisz, tez myśle o twoim porodzie w tym albo przyszłym tygodniu [emoji28] a wody moze ci wcale nie odejdą w domu i możesz tak sobie czekać i czekać [emoji23]a będziesz miała po prostu regularne skurcze i jazda do szpitala! [emoji106][emoji5]
Ja nie mam spakowanej i długo mieć nie będę [emoji23] tylko właśnie rzeczy przygotowane, bo torby używa maz z synem na basen czy silke Haha [emoji23][emoji85]
Ale ja mam taka wizje, że zaczynam rodzic to spokojnie pajuje torbę, idę sie kapać, moze nawet zdążę obejrzeć jakoś serial albo sie zdrzemnąć Haha i dopiero przy skurczach co 8-9minut jade do szpitala[emoji106] to moze być pare albo kilka godzin i wolę je spędzić w domu a nie na porodówce. Tak miałam ostatnio. Nawet jak mi wody odejdą to myślę, ze godzinkę spokojnie mogę pózniej wyjechać...
Luz blues [emoji23]
To moze lepiej donosić do 37 tygodnia? Tydzień na wadze chyba już nie robi wielkiej różnicy? Tak jak pisałam - moje siostry twierdzą, że ostatnie tygodnie już zwalnia bardzo przyrost... Także zaciskaj nogi przez ten tydzień [emoji5][emoji106]
Nie ma co sie denerwować... wypchać - wypchasz[emoji16]i będziesz mieć córeczkę przy sobie [emoji173]️
tak , kazda ciaza inna i mimo ze czesto nastawiamy sie tak jak ylo poprzednio to sie to moze zmienic c nie jest od nas zalezne wrrr
ja mam nadzieje przed wyruszeniem do szpitala sciagnac zele z paznokci hhehe tak na wszelki wypadek ... i doprowadzic maryske do porzadku samemu w domu b
teraz mam z 25 min w nie godzinach szczytu do szpitala ale czas dojazdu zalezec bedzie tez od tego o ktorej h bede musiala jechac!
termin cc to na nastepnej wizycie za 2 tyg bo i tak ustalJ n 39 TYDZ, ale jak sie zacznie cos wczesniej to dzieciak moze byc normalnych rozmiarow akurat do sn
tez do mnie to nie dociera ze juz tak bliskooooooooooo
ja od srody tydzien i donoszona ....