Cześć, ja mam, wszystko ok tzn. " nie wyhodowano". Będzie dobrze, trzymam kciuki.u nas już "chyba" mąż wybrał imię Będzie Tomasz Ale będę 100% pewna, jak już będzie zapisany w urzędzie hehehe
Jutro kończę 35 tc, i jeszcze 2 tygodnie i mija stres związany z ewentualnym wcześniactwem u Synka. Kurczę ale ten czas zapindala.
Która z Was już ma wyniki GBS?
reklama
Weronikakrz
Fanka BB :)
A ja dziewczyny chyba mam instynkt wicia gnizada przed chwilą wypucowalam łazienkę plytki na kolanach szorowalam a dodam że nie jestem ż tych które lubią sprzątać jak muszę to robię a dziś taki power mnie napadl teraz ubrania skladam za oknem swieci słońce pięknie
Płomyk*
W piątek wyszorowalam w łazience fugi w podłodze też na kolanachA ja dziewczyny chyba mam instynkt wicia gnizada przed chwilą wypucowalam łazienkę plytki na kolanach szorowalam a dodam że nie jestem ż tych które lubią sprzątać jak muszę to robię a dziś taki power mnie napadl teraz ubrania skladam za oknem swieci słońce pięknie
Weronikakrz
Zbliżamy się do końcówki jeszcze troche i będziemy tulić maleństwa
mayfly
Dzień dobry!
Weszłam na forum po kilku dniach z dreszczykiem emocji, czy ktoś już może urodził
Ja dziś dla odmiany miałam straszny koszmar. Śniło mi się, że chcą mi podmienić moje dziecko na jakieś inne z wadami genetycznymi i lekarka uknuła spisek z innymi rodzicami i personelem. Mówiła, że lekarz mnie wcześniej źle badał i nawet pokazywała wcześniejsze, niby "prawdziwe" usg, że dziecko jest z wadami i nie będzie chodzić na pewno nigdy i mówić też raczej nie a ja krzyczałam i płakałam, że przecież na tym usg jest nie moje dziecko i nikt nie chciał mi zrobić usg na miejscu, a ja chciałam mieć dowód, że wszystko jest w porządku... no i obudziłam się cała zlana potem i z pulsem chyba 200
Ktoś pytał o bolące biodra. Pytałam fizjoterapeuty, co prawda z małym doświadczeniem z ciężarnymi- podobno ma pomóc masaż pleców w odcinku krzyżowym i okolicach dołków wenus taki delikatny, ale żeby go czuć jeszcze nie sprawdzony, bo ostatnio padam na wieczór jak martwa ;P no i poduszka między nogami, która mi nic nie daje, albo spanie w tym rogalu dla ciężarnych, co dla mnie jest mega niewygodne, bo ja się lubię kręcić w nocy, a w tej poduszce mogę spać tylko w jednej pozycji, przekręcić się w niej ciężko ;/
jak widzę wasze suwaki, to jestem przerażona, jak mało czasu już zostało, a z drugiej strony już bym chciała urodzić taki strach przed nieznanym połączony z ekscytacją
Dziewczyny leżące w szpitalu- dzielne jesteście, jeszcze chwila i będziecie tulić <3
Weszłam na forum po kilku dniach z dreszczykiem emocji, czy ktoś już może urodził
Ja dziś dla odmiany miałam straszny koszmar. Śniło mi się, że chcą mi podmienić moje dziecko na jakieś inne z wadami genetycznymi i lekarka uknuła spisek z innymi rodzicami i personelem. Mówiła, że lekarz mnie wcześniej źle badał i nawet pokazywała wcześniejsze, niby "prawdziwe" usg, że dziecko jest z wadami i nie będzie chodzić na pewno nigdy i mówić też raczej nie a ja krzyczałam i płakałam, że przecież na tym usg jest nie moje dziecko i nikt nie chciał mi zrobić usg na miejscu, a ja chciałam mieć dowód, że wszystko jest w porządku... no i obudziłam się cała zlana potem i z pulsem chyba 200
Ktoś pytał o bolące biodra. Pytałam fizjoterapeuty, co prawda z małym doświadczeniem z ciężarnymi- podobno ma pomóc masaż pleców w odcinku krzyżowym i okolicach dołków wenus taki delikatny, ale żeby go czuć jeszcze nie sprawdzony, bo ostatnio padam na wieczór jak martwa ;P no i poduszka między nogami, która mi nic nie daje, albo spanie w tym rogalu dla ciężarnych, co dla mnie jest mega niewygodne, bo ja się lubię kręcić w nocy, a w tej poduszce mogę spać tylko w jednej pozycji, przekręcić się w niej ciężko ;/
jak widzę wasze suwaki, to jestem przerażona, jak mało czasu już zostało, a z drugiej strony już bym chciała urodzić taki strach przed nieznanym połączony z ekscytacją
Dziewczyny leżące w szpitalu- dzielne jesteście, jeszcze chwila i będziecie tulić <3
Igorowelove
Moderatorka
u nas już "chyba" mąż wybrał imię Będzie Tomasz Ale będę 100% pewna, jak już będzie zapisany w urzędzie hehehe
Która z Was już ma wyniki GBS?
Wynik Gbs ujemny
A co do imienia, mąż mnie straszy że w urzędzie nie poda Leon a Alex [emoji85] założyłam nawet ten profil zaufany żeby w razie czego dziecko zarejestrować przez internet [emoji23] ale nie wiem jak to potem z aktem urodzenia? Oni to poczta wyślą? Ktoś się zna?
Hej [emoji8]dawno mnie nie było. Czytam codziennie ale ostatnio miałam dużo nuaki i sporo gorszego czasu..
Wizyte mam dopiero 15 i już nie mogę się doczekać
Dzisiaj rano jak szłam to przez całą droge w prawą łydke łapały mnie skurcze, ledwo doszłam prawie z płaczem bo ledwo mogłam krok postawić
Teraz znów jak wracałam to coś wlazło mi też w prawy pośladek, ból nie do zniesienia. Czekam na autobus i zastanowiam się jak się z niego dotocze do domu
Aha no i dzisiaj też pojawiła się nagle zgaga, okropność
Chyba kończy się mój czas beztroskiej ciąży i dolegliwości.
Dzisiaj rano jak szłam to przez całą droge w prawą łydke łapały mnie skurcze, ledwo doszłam prawie z płaczem bo ledwo mogłam krok postawić
Teraz znów jak wracałam to coś wlazło mi też w prawy pośladek, ból nie do zniesienia. Czekam na autobus i zastanowiam się jak się z niego dotocze do domu
Góraleczka89
Witam koleżanki [emoji4]
Tez mam dzisiaj wizytę i pierwsze ktg[emoji5] jestem ciekawa ile Maleńki przybrał i jak tam moje łożysko [emoji848] że spaniem różnie, minimum raz pobudka musi być... Na spojenie pomaga mi spanie z poduszka między kolanami, trochę czuje je przy wstawaniu[emoji4]
Trzymajmy się dzielnie w dwupaku, już niedługo [emoji847] Kciuki za wizyty[emoji106]
Tez mam dzisiaj wizytę i pierwsze ktg[emoji5] jestem ciekawa ile Maleńki przybrał i jak tam moje łożysko [emoji848] że spaniem różnie, minimum raz pobudka musi być... Na spojenie pomaga mi spanie z poduszka między kolanami, trochę czuje je przy wstawaniu[emoji4]
Trzymajmy się dzielnie w dwupaku, już niedługo [emoji847] Kciuki za wizyty[emoji106]
Kelyana
Kasiu a Ciebie nie mieli w końcu zacząć wozić Na ten przystanek? Kurczę to chyba najwySza pora ....Hej [emoji8]dawno mnie nie było. Czytam codziennie ale ostatnio miałam dużo nuaki i sporo gorszego czasu..
reklama
Kelyana
ja już spie z dwoma twardymi jaskami, złożonymi na pół. Rozwarcie prawie jak na samolocie ginekologicznym ale dzięki temu nie gniote brzucha a to najgorsze ostatnio było. Przy tardnieniach ugniatało mi się tam wszystko plus dzieciaki średnio zadowolone i kopały. Teraz Lux !Witam koleżanki [emoji4]