reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

W każdym artukule w necie, ze od 37+0, mój lekarz tak mówi i w książeczce młodego tez mam, że z ciazy donoszonej w 37+1.. Może jakiś lekarz starej daty...
Nie no, młody jest [emoji14] a w pierwszej ciąży pamiętam jak mi położna powiedziała na wizycie w 37+1 że już mogę rodzić, bo ciąża donoszona [emoji23] i tak mi się to głowy trzymało, że się dziś zdziwiłam.

reklama
Zamówiłam dziś starszemu pościel piłkarską i plakat na ściane :) chce żeby też miał coś nowego jak braciszek.... I chyba odmaluje faktycznie pokój niebawem;) a w tedy sobie juz spakuje wszystko co trzeba do szpitala.
Żurek zrobił robote wpadła do mnie koleżanka i zajadała z dokładką synek po przedszkolu też powiedział że najlepszy na świecie:) odrazu ciepło na sercu jak wszyscy sa zadowoleni;)

Znalazłam opis z usg syna w 32 tc+3 i ważył około 800gr mniej niż nasz junior w 33tc+1 . To spora różnica. Chyba będzie u nas tendencja wzrostowa. 3200, 3500 i xxxx hehehe

No widzisz... mój pierworodny w 37 niby na usg miał 2900, a ten już teraz 2700, gdzie mi zostało od wtorkowej wizyty do skończonego 37 tygodnia ponad 3 tygodnie [emoji33] także wesoło [emoji16][emoji106] a tendencja moze byc jak nie spadkowa to choć zwalniająca [emoji23]

Nie no, młody jest [emoji14] a w pierwszej ciąży pamiętam jak mi położna powiedziała na wizycie w 37+1 że już mogę rodzić, bo ciąża donoszona [emoji23] i tak mi się to głowy trzymało, że się dziś zdziwiłam.

A przystojny? [emoji848] [emoji6]

Zamówiłam dziś starszemu pościel piłkarską i plakat na ściane :) chce żeby też miał coś nowego jak braciszek.... I chyba odmaluje faktycznie pokój niebawem;) a w tedy sobie juz spakuje wszystko co trzeba do szpitala.
Żurek zrobił robote wpadła do mnie koleżanka i zajadała z dokładką synek po przedszkolu też powiedział że najlepszy na świecie:) odrazu ciepło na sercu jak wszyscy sa zadowoleni;)

To mogłaś mi wysłać [emoji106] moje dziecko kocha żurek ponad życie,.. ja srednio więc tylko dla niego gotuję[emoji5] i męża ewentualnie [emoji16]

No widzisz... mój pierworodny w 37 niby na usg miał 2900, a ten już teraz 2700, gdzie mi zostało od wtorkowej wizyty do skończonego 37 tygodnia ponad 3 tygodnie [emoji33] także wesoło [emoji16][emoji106] a tendencja moze byc jak nie spadkowa to choć zwalniająca [emoji23]

A przystojny? [emoji848] [emoji6]

To mogłaś mi wysłać [emoji106] moje dziecko kocha żurek ponad życie,.. ja srednio więc tylko dla niego gotuję[emoji5] i męża ewentualnie [emoji16]
Nie mój gust, bo chudy i wysoki [emoji23] ale tak teraz luknelam na jego stronie www że w 1992 skończył studia więc on nie taki młody wcale [emoji23] wychodzi że koło 50siatki jest, ale nie wygląda ;p

A. u nas były mrozy w zeszłym roku... może nie cała zima, ale były dni takie i tygodnie, że hoho... lepiej z domu nosa nie było wystawiać [emoji33] nawet mam zamarzła rura [emoji28]zreszta już pisałam, że dzisiaj były przymrozki na szybach spore, jakbym jechała autem to musiałabym sie naskrobać[emoji33][emoji85]

Bo chyba tak jest [emoji106] chyba, że synek ma sfałszowaną książeczkę zdrowia [emoji23]

Się przekonasz [emoji106] dla pocieszenia - mój w 33+5 mial brzuszek na 37+1...
Ale to tylko sprzęt od usg, moze sie mylić [emoji16][emoji106]

Na południu to macie pół roku zimę, pół roku lato więc nie ma co się dziwić hahhaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nie mój gust, bo chudy i wysoki [emoji23] ale tak teraz luknelam na jego stronie www że w 1992 skończył studia więc on nie taki młody wcale [emoji23] wychodzi że koło 50siatki jest, ale nie wygląda ;p

Nie lubię chudych mężczyzn [emoji28] wysoki może być, ale kości nie lubię [emoji23] to cię rozumiem.. Ale czytam co piszesz, ze skończył studia w 1992 i już nie taki młody i myśle oburzona, że przecież bardzo młody!!! [emoji6] uświadomiłam sobie jednak, że trochę czasu zleciało od tego roku... i moze jednak ma wiek bardziej doświadczony... [emoji106] ale nabrał cię, czyli się dobrze trzyma...
Ciekawe ile ma mój ginekolog... cały czas tak samo wygląda [emoji848] jakby czas stanął w miejscu.. moze ginekologów czas tak nie tyka? Jak nas, zwykłych ludzi? [emoji23][emoji85]

Aż sprawdziłam ile Córa miała w tym samym czasie. 1648g ciekawe ile jutro będzie miała Dianka

Hmmm.. nie żebym krakała, ale patrząc na akcje jakie tu mamy ostatnio... Podejrzewam, ze moze mieć już dobrze ponad 2kg [emoji106] skończyłaś 32 tydzień? To moze 2200-2400? [emoji16]
Ile będzie mieć to będzie mieć [emoji5] ważne, żeby zdrowa była [emoji106][emoji5]

Nie lubię chudych mężczyzn [emoji28] wysoki może być, ale kości nie lubię [emoji23] to cię rozumiem.. Ale czytam co piszesz, ze skończył studia w 1992 i już nie taki młody i myśle oburzona, że przecież bardzo młody!!! [emoji6] uświadomiłam sobie jednak, że trochę czasu zleciało od tego roku... i moze jednak ma wiek bardziej doświadczony... [emoji106] ale nabrał cię, czyli się dobrze trzyma...
Ciekawe ile ma mój ginekolog... cały czas tak samo wygląda [emoji848] jakby czas stanął w miejscu.. moze ginekologów czas tak nie tyka? Jak nas, zwykłych ludzi? [emoji23][emoji85]

]

Może każde zerkniecie w damskie krocze przedłuża im żywot ? [emoji23][emoji23] Mój też się nic a nic nie zmienia, nawet siwe włosy mu nie wychodzą i nie łysieje [emoji23]

Ja też planuję zamówić dla Starszaka nowa lampę i dywanik, oczywiście wzory piłkarskie :)

reklama
Do góry