reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Halo, melduję się![emoji6] nie miałam usg ale coś tam się dowiedziałam [emoji4] wyniki extra i cytuje lekarza co do szyjki "twarda i zamknie... hmm takie pół opuszka palca... No dobrze... zamknięta" [emoji848] i uwaga sprawdza macice i mówi że brzuszek duży i że 34 tc więc mówię że nie bo 32 a on tak tak że wie... I dopiero jak usiadłam po wszystkim to pytam o co z tym brzuchem chodzi czy że przytylam dużo czy co? A to chodzi o to że dno macicy jest wyżej niż na 32tc i że tak 2 tyg więcej. Wcale to nie oznacza że mała jest większa ale istnieje duże prawdopodobieństwo że tak jest. Za 2 tyg wizyta z ktg i usg więc się okaze[emoji4] no i tyle. A ja miałam przeczucie że mnie mocno naciska i że chyba sporo przybrała! Matka wie najlepiej [emoji6] oczywiście może teraz zwolnić Ale kto to wie.

Mroźną zimę zapowiadają już od kilku lat [emoji16] wiec nie nastawiałam się [emoji16]

A. u nas były mrozy w zeszłym roku... może nie cała zima, ale były dni takie i tygodnie, że hoho... lepiej z domu nosa nie było wystawiać [emoji33] nawet mam zamarzła rura [emoji28]zreszta już pisałam, że dzisiaj były przymrozki na szybach spore, jakbym jechała autem to musiałabym sie naskrobać[emoji33][emoji85]

Wczoraj się położnej pytałam, ze donoszona to 38/0, w sensie 37 tydzień skończony.
Już sama nie wiem.
Bo chyba tak jest [emoji106] chyba, że synek ma sfałszowaną książeczkę zdrowia [emoji23]

Halo, melduję się![emoji6] nie miałam usg ale coś tam się dowiedziałam [emoji4] wyniki extra i cytuje lekarza co do szyjki "twarda i zamknie... hmm takie pół opuszka palca... No dobrze... zamknięta" [emoji848] i uwaga sprawdza macice i mówi że brzuszek duży i że 34 tc więc mówię że nie bo 32 a on tak tak że wie... I dopiero jak usiadłam po wszystkim to pytam o co z tym brzuchem chodzi czy że przytylam dużo czy co? A to chodzi o to że dno macicy jest wyżej niż na 32tc i że tak 2 tyg więcej. Wcale to nie oznacza że mała jest większa ale istnieje duże prawdopodobieństwo że tak jest. Za 2 tyg wizyta z ktg i usg więc się okaze[emoji4] no i tyle. A ja miałam przeczucie że mnie mocno naciska i że chyba sporo przybrała! Matka wie najlepiej [emoji6] oczywiście może teraz zwolnić Ale kto to wie.
Się przekonasz [emoji106] dla pocieszenia - mój w 33+5 mial brzuszek na 37+1...
Ale to tylko sprzęt od usg, moze sie mylić [emoji16][emoji106]

reklama
Do góry