reklama
the_flower
Fanka BB :)
Nie moge zasnac, mala postanowila zrobic sobie dykoteke w mom brzuchu To juz prawie 2 godz a moja gwiazdeczka nadal szaleje Na pewno tego nie ma po mnie... mamusia to straszny spioch
Miałam podobnie u mnie to w ogóle najbardziej aktywna jest jak kładę się spać.
U mnie dzisiaj nocka masakra wstałam o 2 do łazienki i do tej pory nie śpię.
Mama Zuzi i Antosia
Witam,
Noc taka sobie, po apapie nawet zasnęłam. Mąż mnie nasmarował mascia rozgrzewająca dka niemowląt, wymasował stopy. Kilka godzin przespalam, a później już takie drzemanie.
Najchętniej to w ogóle bym nie wstawała z łóżka, ale przecież ciągle chce się siusiu. Nadal boli wszystko niemiłosiernie, ledwo włosy spięłam, a stanik to chyba mamę poproszę o zapięcie.Czuję się jak paralityk.
Zaraz dzwonię do przychodni.
Noc taka sobie, po apapie nawet zasnęłam. Mąż mnie nasmarował mascia rozgrzewająca dka niemowląt, wymasował stopy. Kilka godzin przespalam, a później już takie drzemanie.
Najchętniej to w ogóle bym nie wstawała z łóżka, ale przecież ciągle chce się siusiu. Nadal boli wszystko niemiłosiernie, ledwo włosy spięłam, a stanik to chyba mamę poproszę o zapięcie.Czuję się jak paralityk.
Paulianna89
Witam,
Trzymaj się! Szybkiego powrotu do zdrowia.
Nie no godzinami nie [emoji38] głaszczę, owszem, ale to raczej w porach, kiedy mały powinien kopać (już ma to mniej więcej wypracowane, a ja się martwię po prostu), i tak jakoś reagował zawsze, więc byłam spokojniejsza. Zazwyczaj jak dotykam, to kładę dłoń na brzusiu i czuję tylko, jak się wywraca, a to kolano, a to ramię, a to plecki i generalnie no... czułam się dobrze, żadnych nadprogramowych skurczy. Ot, wczoraj za szybko wstałam i wylądowałam na szczęście na siedząco na podłodze, bo świat mi się kręcił... I tyle. Ale to może te upały okropne, sama nie wiem.
Wiesz, no nie był to skan 3/4D, tylko zwykłe, czarno białe usg, chyba 2d, nie orientuję się w nazwie akurat [emoji2] takie tam podstawowe rzeczy mierzyliśmy i młody całkiem dobrze, więc ja tym bardziej szukam przyczyny...[emoji17]
Ale usg 2D to normalne usg, którym można zmierzyć dziecko, a tym bardziej sprawdzić szyjkę... To znaczy dla mnie to dziwne, że zamiast za przeproszeniem wsadzić ci ten przyrząd i zmierzyć, on cię straszy "na zapas"...choć mógł w każdej chwili to sprawdzić. To jak pójść do lekarza, który nie zbada cię, powie, że to może być 15chorób, ale jak przyjdziesz za 2tygodnie i będzie miał kolorowy stetoskop to cię zbada i powie jak jest Ale ok, widocznie taką mają politykę...
Dziewczyny ja chyba dzisiaj przesadzilam z chodzeniem albo niewiem bo tak mnie boli w pachwinach i w kroczu ze az nie milo... Polozylam sie i leze ale jak wstane to bol jak bym maraton przebiegla z boku na bok jak sie przekrecam tez boli [emoji17][emoji17] chyba jutro bede plackiem lezec jak tak bedzie bolec [emoji52]...
I jak dzisiaj? Lepiej?
Miałam podobnie u mnie to w ogóle najbardziej aktywna jest jak kładę się spać.
U mnie dzisiaj nocka masakra wstałam o 2 do łazienki i do tej pory nie śpię.
Wyspałaś się w końcu?
Witam,
Idź do lekarza idź, niech ktoś cię przebada koniecznie...
piorunem
A zrobiłam tak dlatego, że muszę nas spakować - już widzę to prasowanie w ten upał ;p ogarnąć szybciutko mieszkanie, a wieczorem ruszamy
Wczoraj zawiozłam mojego kochanego rozrabiaka do rodziców - zastanawialiśmy się czy go brać, bo przeważnie z nami jeździ, ale uznałam, że po pierwsze ciągnąć go taki kawał drogi bez sensu, po drugie upały na plaży czy w miasteczkach są dla niego męczarnią... co prawda nad morze go zabrałam w lipcu, ale mieszkaliśmy w domku nad jeziorem, na plazy byliśmy 2 razy ;p A moi rodzice akurat jadą znowu na kilka dni nad morze tzn. do domku nad jeziorem, ale blisko morza to wezmą go ze sobą - sami zaproponowali. Smutno trochę bez tej naszej psinki, ale szybko zleci
Załączniki
To o której musiałaś wstać? W środku nocy? [emoji3] raz na jakiś czas praca od 4.30 jest ok ale po jakimś czasie by Ci się pewnie znudziło wstawanie o tak wczesnej porze.Zobacz załącznik 886702 A ja dzisiaj poszłam do pracy uwaga na 4.30, a ok. 12 pójdę do domu ;p Powiem Wam, że chyba mogłabym tak pracować - zero telefonów do 8, nikt nic nie chce, chłodno było jak szłam ;p podoba mi się to
A zrobiłam tak dlatego, że muszę nas spakować - już widzę to prasowanie w ten upał ;p ogarnąć szybciutko mieszkanie, a wieczorem ruszamy
Wczoraj zawiozłam mojego kochanego rozrabiaka do rodziców - zastanawialiśmy się czy go brać, bo przeważnie z nami jeździ, ale uznałam, że po pierwsze ciągnąć go taki kawał drogi bez sensu, po drugie upały na plaży czy w miasteczkach są dla niego męczarnią... co prawda nad morze go zabrałam w lipcu, ale mieszkaliśmy w domku nad jeziorem, na plazy byliśmy 2 razy ;p A moi rodzice akurat jadą znowu na kilka dni nad morze tzn. do domku nad jeziorem, ale blisko morza to wezmą go ze sobą - sami zaproponowali. Smutno trochę bez tej naszej psinki, ale szybko zleci
Ależ masz słodziaka tego psiaka [emoji7]
samsungmonika
Oj współczuję naprawdę .Witam,
Ja dwa dni pochodzilam w butach na koturnie i teraz bolą mnie nogi od kolana w dół . Ale to na własne życzenie. Byłam wczoraj na wizycie serduszka tylko słuchaliśmy i sprawdził czy po infekcji już wszystko ok. Cukier mam ok i resztę badań ok. Od ostatniej wizyty nie przytyłam ,ale na wcześniejszej miałam 3kg w ciągu 3tygodni. Czyli dalej 4,5 na plusie.
reklama
the_flower
Ale usg 2D to normalne usg, którym można zmierzyć dziecko, a tym bardziej sprawdzić szyjkę... To znaczy dla mnie to dziwne, że zamiast za przeproszeniem wsadzić ci ten przyrząd i zmierzyć, on cię straszy "na zapas"...choć mógł w każdej chwili to sprawdzić. To jak pójść do lekarza, który nie zbada cię, powie, że to może być 15chorób, ale jak przyjdziesz za 2tygodnie i będzie miał kolorowy stetoskop to cię zbada i powie jak jest Ale ok, widocznie taką mają politykę...
I jak dzisiaj? Lepiej?
Wyspałaś się w końcu?
Idź do lekarza idź, niech ktoś cię przebada koniecznie...
Niestety nie wyspałam się, zasnęłam po 5, a po 7 mój synek już był gotowy do zabawy ale damy radę, może dzisiaj będzie lepiej
Edytka udanego wypadu
Jeżeli chodzi o prasowanie to właśnie tak ok 4 zastanawiałam się czy nie zabrać się za to, chłodniej i w ogóle