reklama
Teraz juz wieŁo Boże te sny!
To czekam cierpliwie na relację
Ciążą donoszona jest od 37tygodnia skończonego Także wiadomo, przyjdą kiedy będą chciały przyjść na świat, ale oczywiście najlepiej, żeby wszystkie były donoszone Mi 37+ już wystarczy i mogę odliczać dni do porodu Akurat tak 3kg z małym haczkiem i łatwiej wypchać
Haha, trasa widokowa To ci wymyślił A wie, że tymi trasami to oprócz ładnych widoczków czasami gratis są dziury na drodze?
Moze nie do końca poprawnie pobralas próbkę, albo cos.Przyszły mi wyniki, wszystko w porządku. Nie wiem dlaczego ten jeden wynik z moczu wyszedł wtedy źle.
azamamew
Fanka BB :)
Pewnie tak.Moze nie do końca poprawnie pobralas próbkę, albo cos.
Przyszły mi wyniki, wszystko w porządku. Nie wiem dlaczego ten jeden wynik z moczu wyszedł wtedy źle.
Super! I problem mniej!
Moja mama miała nas 4. Mnie urodziła w 36 tc, siostrę w 39, brata 40 i drugiego brata w 35 tc także może być różnie, nie ma reguły [emoji6]Chodzi mi o ogólny trend Wiem, że wyjątki zawsze się zdarzają...ale jak większość z was czy z waszych historii będzie, że jednak różnica max do 2tygodni, to wtedy i tak by mi wyszło tydzień przed terminem a jak różnica kilku dni to raczej jednak koło 37-38 tygodnia Wyjdzie w praniu, no ale jestem ciekawa... Pytałam się jednej koleżanki teraz - jedno 4dni po terminie, drugie 3 dni przed... Czyli wielkiej różnicy nie ma A druga jedno i drugie przed terminem
Igorowelove
Moderatorka
Mialam dzis wizyte, tylko badanie reczne. Szyjka ok [emoji4]
Wyniki morfologi i glukozy ok.
86,3/125,3/95,8 [emoji4] chyba z tej okazji jakies ciacho zjem [emoji23] 26+1 tc i na wadze 8.5 kg[emoji85] lekarz mowi, ze ok wiec tego sie trzymam
P.s leze na plazy, a woda w Baltyku miodzio!
86,3/125,3/95,8 [emoji4] chyba z tej okazji jakies ciacho zjem [emoji23] 26+1 tc i na wadze 8.5 kg[emoji85] lekarz mowi, ze ok wiec tego sie trzymam
Sasanka14
O jak Ci zazdroszczę tego morza... [emoji7]Mialam dzis wizyte, tylko badanie reczne. Szyjka ok [emoji4]
No i super, że wszystko ok
reklama
Dzidzi bobo
Maly bawi sie z nami kopie a jak przykladam reke cisza i tak w kolko od kilku dni a chciala bym go poczuc na reku jak kopniaka daje u mnie 21+4 czyli w sobote bedzie 22 niewiem jak to liczyc juz mi sie kicka...