reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ło Boże te sny! :szok::rofl:
To czekam cierpliwie na relację :tak:

Ciążą donoszona jest od 37tygodnia skończonego :tak: Także wiadomo, przyjdą kiedy będą chciały przyjść na świat, ale oczywiście najlepiej, żeby wszystkie były donoszone :) Mi 37+ już wystarczy i mogę odliczać dni do porodu :) Akurat tak 3kg z małym haczkiem i łatwiej wypchać :D

Haha, trasa widokowa :laugh2: To ci wymyślił :p A wie, że tymi trasami to oprócz ładnych widoczków czasami gratis są dziury na drodze? :o;)
Teraz juz wie :D

Chodzi mi o ogólny trend 8-) Wiem, że wyjątki zawsze się zdarzają...ale jak większość z was czy z waszych historii będzie, że jednak różnica max do 2tygodni, to wtedy i tak by mi wyszło tydzień przed terminem :rofl2: a jak różnica kilku dni to raczej jednak koło 37-38 tygodnia :) Wyjdzie w praniu, no ale jestem ciekawa... Pytałam się jednej koleżanki teraz - jedno 4dni po terminie, drugie 3 dni przed... Czyli wielkiej różnicy nie ma:) A druga jedno i drugie przed terminem :happy:
Moja mama miała nas 4. Mnie urodziła w 36 tc, siostrę w 39, brata 40 i drugiego brata w 35 tc także może być różnie, nie ma reguły [emoji6]

Mialam dzis wizyte, tylko badanie reczne. Szyjka ok [emoji4]
Wyniki morfologi i glukozy ok.
86,3/125,3/95,8 [emoji4] chyba z tej okazji jakies ciacho zjem [emoji23] 26+1 tc i na wadze 8.5 kg[emoji85] lekarz mowi, ze ok wiec tego sie trzymam :D
P.s leze na plazy, a woda w Baltyku miodzio!

Mialam dzis wizyte, tylko badanie reczne. Szyjka ok [emoji4]
Wyniki morfologi i glukozy ok.
86,3/125,3/95,8 [emoji4] chyba z tej okazji jakies ciacho zjem [emoji23] 26+1 tc i na wadze 8.5 kg[emoji85] lekarz mowi, ze ok wiec tego sie trzymam :D
P.s leze na plazy, a woda w Baltyku miodzio!
O jak Ci zazdroszczę tego morza... [emoji7]

No i super, że wszystko ok :)

reklama
Maly bawi sie z nami kopie a jak przykladam reke cisza i tak w kolko od kilku dni a chciala bym go poczuc na reku jak kopniaka daje u mnie 21+4 czyli w sobote bedzie 22 niewiem jak to liczyc juz mi sie kicka...

Do góry