reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita, ja patrzac na pierwsza strone tez myslalam, ze wiecej chlopcow a to przez to ze te przeczucia tam wpisame, w wiekszosc wlasnie chlopaka czula. A ze tez mam gabczasty mozg to musialam sobie to wszystko ladnie sama rozpisac [emoji23] no i ladnie ta liste ukrocilam, bo wyszlo mi 53 dziewczyny a na pierwszej stronie 92 [emoji85]

reklama
Dobrze wiedzieć :)

Dobra, pisze bo się pogubiłam, a weź pod uwagę mój zlasowany mózg... W tabelce masz termin porodu 24.11, a Olcia 22.11 i ona zaczyna 22tydzień, a ty 21tydzień? Znowu coś zepsułam??:sorry::dry::szok: Jaki masz termin porodu?:confused:

Dziewczyny posprawdzajcie swoje terminy porodów, bo widzę, że są błędy :( :baffled::huh::hmm:

Widziałam..:o Ale nie strasz mnie porodem.... Musze się zmęczyć wystarczająco ciąża, żeby chcieć już mieć poród :p Na razie czuję się za dobrze, żeby myśleć o porodzie :laugh2::-D

Byłam pewna, ze chłopców jest więcej!!!:o Ale to może dlatego,że chłopcy szybciej się "ujawniali" , a dziewczynki później....:confused:8-)
U mnie się wszystko zgadza, od samego początku mam 22.11 i tak też w aplikacjach jutro zaczynam 22 tc i u mojego lekarza tez było wczoraj 20+5. Także mną się nie przejmuj [emoji6] ale fajnie ze tego pilnujesz [emoji4]

Gratuluję :)
Mam nadzieję, że przy następnej wizycie potwierdzi na 100%
Mój gin jak nawet młody dupką leży to na ekranie go jakoś tak obraca że nawet buzie widać. Ja tam się na tym nie znam.
Ważne że młoda zdrowa i rośnie
Ach juz mu chciałam mówić że może pochodzę albo coś zjem... no cóż. Ja i tak już wiem że 100% juz w tym tygodniu nic nie urośnie [emoji6] ale przynajmniej za miesiąc znowu ja zobaczę chociaż na chwilkę bo tak to dopiero usg by było za 2 mce wiec są plusy[emoji6] tylko ja mam tyyyle pięknych ciuszków po młodym... ale dzięki temu mam już 3 umówione kawki na przeglądanie ciuszków od przyjaciółek które mają dziewczynki [emoji38] no i widzę że mąż się mega cieszy![emoji7] i mowi ze od początku wiedział ze dziewczynka wiec w ogóle nie był zaskoczony [emoji28]

Mnie to w ogóle nie ma w tabelce , jestem na 1 stronie chyba 28-ma

Daj termin porodu i już cię wciągam na listę :) i płeć dziecka, bo nie pamiętam ;)

Dita, ja patrzac na pierwsza strone tez myslalam, ze wiecej chlopcow a to przez to ze te przeczucia tam wpisame, w wiekszosc wlasnie chlopaka czula. A ze tez mam gabczasty mozg to musialam sobie to wszystko ladnie sama rozpisac [emoji23] no i ladnie ta liste ukrocilam, bo wyszlo mi 53 dziewczyny a na pierwszej stronie 92 [emoji85]

To może tez ją ukrócę na 1str. ? Wytnę te nieudzielające się i wkleję poniżej?
Masz tę listę obciętych?

Ach juz mu chciałam mówić że może pochodzę albo coś zjem... no cóż. Ja i tak już wiem że 100% juz w tym tygodniu nic nie urośnie [emoji6] ale przynajmniej za miesiąc znowu ja zobaczę chociaż na chwilkę bo tak to dopiero usg by było za 2 mce wiec są plusy[emoji6] tylko ja mam tyyyle pięknych ciuszków po młodym... ale dzięki temu mam już 3 umówione kawki na przeglądanie ciuszków od przyjaciółek które mają dziewczynki [emoji38] no i widzę że mąż się mega cieszy![emoji7] i mowi ze od początku wiedział ze dziewczynka wiec w ogóle nie był zaskoczony [emoji28]
Wystaw ubranka na allegro i podrzuć link :)

reklama
Do góry