Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]
Gratulacje!!!hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]
Ojej Bedzie dobrze, trzymaj sie!Ja dziewczyny niestety wyladowalam w szpitalu puls 140 cisnienie 142/91 migotanie przedsionkow jutro kardiolog ma przyjsc i zrobic ekg
Gratulacje!hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]
Gratulacje!!hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]
Po wizycie wszystko ok 398 g faceta już nawet na opisie napisał że płeć męska plecami się odwrócił i nie było łatwo ale wszystko ostatecznie sprawdził wg usg wychodzi równo z OM 21+3 chociaż do tej pory wychodziło troszkę mniej.
Ja dziewczyny niestety wyladowalam w szpitalu puls 140 cisnienie 142/91 migotanie przedsionkow jutro kardiolog ma przyjsc i zrobic ekg
dita zakupiliśmy ten model tylko inne kolory, szaro czerwony. Rama biało czerwona.Zobacz załącznik 874150
hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]
No właśnie sporo takich mierzyłam i w każdej wyglądam i czuję sie jak w worku [emoji18] no ale coś napewno się znajdzie, musi
ale co się dzieje ?Ja dziś byłam u innego lekarza na połówkowym 20+5. Ogólnie chyba nie jest źle wszystkie pomiary są w normie, bicie serduszka równomierne. Niestety lekarz znalazł dwie nieprawidłowości. Co prawda powiedział, że nie ma się czym teraz martwić i trzeba to obserwować no ale trochę i tak się martwię. Po wizycie jak emocje opadły w domu to się popłakałam. Teraz już trochę lepiej ale wiadomo i tak myślę o tym i się martwię. Mamy przyjść do niego za jakieś 3 tyg zobaczyć czy coś się zmieniło i chce lepiej serduszko zobaczyć bo dziś malutka była ułożona tak że średnio było widać. Za 2 tyg mam wizytę u swojego lekarza więc jeszcze jemu powiem żeby sprawdził jak to wygląda . Zobacz załącznik 874170