reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

dita zakupiliśmy ten model tylko inne kolory, szaro czerwony. Rama biało czerwona.
Screenshot_2018-06-14-15-13-16.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-14-15-13-16.jpg
    Screenshot_2018-06-14-15-13-16.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 356
reklama
Ja dziewczyny niestety wyladowalam w szpitalu puls 140 cisnienie 142/91 migotanie przedsionkow jutro kardiolog ma przyjsc i zrobic ekg
Ojej :( Bedzie dobrze, trzymaj sie!
hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]
Gratulacje!

Ja dziś byłam u innego lekarza na połówkowym 20+5. Ogólnie chyba nie jest źle wszystkie pomiary są w normie, bicie serduszka równomierne. Niestety lekarz znalazł dwie nieprawidłowości. Co prawda powiedział, że nie ma się czym teraz martwić i trzeba to obserwować no ale trochę i tak się martwię. Po wizycie jak emocje opadły w domu to się popłakałam. Teraz już trochę lepiej ale wiadomo i tak myślę o tym i się martwię. Mamy przyjść do niego za jakieś 3 tyg zobaczyć czy coś się zmieniło i chce lepiej serduszko zobaczyć bo dziś malutka była ułożona tak że średnio było widać. Za 2 tyg mam wizytę u swojego lekarza więc jeszcze jemu powiem żeby sprawdził jak to wygląda .
20180705_185431.jpg

Załączniki

• 20180705_185431.jpg
    20180705_185431.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 375
Po wizycie :) wszystko ok :) 398 g faceta :) już nawet na opisie napisał że płeć męska ;) plecami się odwrócił i nie było łatwo ale wszystko ostatecznie sprawdził :) wg usg wychodzi równo z OM 21+3 chociaż do tej pory wychodziło troszkę mniej.

Super!!! Gratuluję już potwierdzonego synka[emoji847][emoji3]

Ja dziewczyny niestety wyladowalam w szpitalu puls 140 cisnienie 142/91 migotanie przedsionkow jutro kardiolog ma przyjsc i zrobic ekg

Jeju jeju[emoji54] dawaj znac co i jak [emoji53] trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze sie rozwiązało [emoji106]

dita zakupiliśmy ten model tylko inne kolory, szaro czerwony. Rama biało czerwona.Zobacz załącznik 874150

Wow, ale zazdroszczę, że masz już ten wybór za sobą [emoji41][emoji4][emoji6] super!! [emoji16]

hej hej ja dziś się obroniłam i mam magistra [emoji4] Szwagietka wczoraj urodzila Oliwke o 23.12 3990 i 55 cm [emoji4] powieksza nam sie rodzina [emoji4][emoji4]

Gratulacje dla szwagierki[emoji847][emoji854]
I oczywiście dla ciebie, pani magister!![emoji847][emoji847][emoji847][emoji106][emoji122][emoji108]

No właśnie sporo takich mierzyłam i w każdej wyglądam i czuję sie jak w worku [emoji18] no ale coś napewno się znajdzie, musi

Ale czemu jak w worku? [emoji54] przecież góra może być dopasowana, wystarczy odcięcie pod biustem i tam rozkloszowanie albo po prostu luźniejszy materiał....

Link do: Biała sukienka z odcięciem w talii - Click Fashion
Link do: • Pawel Kuzik • modne sukienki, ubrania - suzanne sukienka bordowa - sklep 69
Cos w tym stylu, na szybko moze tez być obcisła, z bawełny z domieszka stretchu to brzuch tez sie jeszcze zmieści [emoji51]

reklama
Ja dziś byłam u innego lekarza na połówkowym 20+5. Ogólnie chyba nie jest źle wszystkie pomiary są w normie, bicie serduszka równomierne. Niestety lekarz znalazł dwie nieprawidłowości. Co prawda powiedział, że nie ma się czym teraz martwić i trzeba to obserwować no ale trochę i tak się martwię. Po wizycie jak emocje opadły w domu to się popłakałam. Teraz już trochę lepiej ale wiadomo i tak myślę o tym i się martwię. Mamy przyjść do niego za jakieś 3 tyg zobaczyć czy coś się zmieniło i chce lepiej serduszko zobaczyć bo dziś malutka była ułożona tak że średnio było widać. Za 2 tyg mam wizytę u swojego lekarza więc jeszcze jemu powiem żeby sprawdził jak to wygląda . Zobacz załącznik 874170
ale co się dzieje ?

Do góry