Wedlug mnie skoro zaczęłaś juz brać to go skończ i to tak jak lekarz zalecił 2 razy. Przeciez chyba nie zawsze usg musi pokazywac jakas infekcje czy cos.Rozumiem, tylko jak usg pecherz I nerki sa zdrowe to mam brac? Skoro na usg wyszlo okej? Nie to, ze was mecze I rozumiem, ze macie dosyc, ale ja sama sie gubie I nie wiem csegi chce taka prawda.
reklama
Dziekuje. I dziekuje, ze mi odpisalas, chociaz wiesz ze ze mna trudno sie gada lub sie wgl nie idzie dogadac.Wedlug mnie skoro zaczęłaś juz brać to go skończ i to tak jak lekarz zalecił 2 razy. Przeciez chyba nie zawsze usg musi pokazywac jakas infekcje czy cos.
majacyr
Fanka BB :)
Gratuluję zdrowej córeczkiJestem po wizycie u specjalisty zbadał wszystko od czubka glowy po palce u stop wszytko jest w porzadku łozysko tez jest ok powiedział ze nic nie powinno sie dziać . A i wkoncu sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka tak sie ciesze moje przeczucia sie sprawdzily
majacyr
Cesarka planowana od 38tygodnia 37+0 to ciąża donoszonaJa mam dzisiaj doła. Byłam u okulisty, bo jestem po urazie oka i ginekolog kazał. To było tak dawno, że myślałam, że nie będzie już miało wpływu, a tymczasem Pani powiedziała, że w miejscu gdzie siatkówka była odklejona może być słabsza i pod wpływem porodu sn może się znów odkleić co może być nie do naprawienia. Zaleciła cc. Boję się, nigdy nie miałam żadnej operacji, a widziałam jak moja Mama męczy się po usunięciu macicy. Boję się też, że ortopeda i anestezjolog mogą mi powiedzieć, że nie da rady zrobić mi znieczulenia w kręgosłup (skolioza 20° i dyskopatia). Myślałam, że dam radę i że będę z mężem, że oboje przywitamy naszą córkę i zobaczę jego minę. A może się skończyć tak, że zobaczę ją dopiero jak narkoza zejdzie. Ortopedę mam dopiero 24.07. Zobaczę co mi ginekolog powie w czwartek. Staram się nie myśleć za dużo, pewnie jak mi pierwszy szok przejdzie to będzie ok. Kiedy cesarka jest planowana to robi się ją wcześniej niż termin porodu, prawda?
A przy ciazy blizniaczej jest tez od 37cxy od 36?Cesarka planowana od 38tygodnia 37+0 to ciąża donoszona
Koziunia
Zaangażowana w BB
Czytam i czytam o tych antybiotykach tutaj... Słuchajcie jest taki bezpieczny nazywa się Amotaks Dis. Roksi98 nie dostałaś go przypadkiem?
Mi go przepisali na zapalenie gardła, doktor rodzinny jak i ginekolog powiedziała że to jedyny tak bezpieczny antybiotyk dla kobiet w ciąży i nie ma się co martwić. Też biorę dwa razy dziennie. Moja Ginekolog powiedziała że przez niego mogą się robić infekcje pochwy, upławy i różne takie (w ciąży to dość powszechne zjawisko bo jest inne PH organizm się broni) przepisała nie groźne kapsułki dopochwowe i wszystko jest okey
Nie wpadajmy w panikę, zaufajmy fachowcom
Mi go przepisali na zapalenie gardła, doktor rodzinny jak i ginekolog powiedziała że to jedyny tak bezpieczny antybiotyk dla kobiet w ciąży i nie ma się co martwić. Też biorę dwa razy dziennie. Moja Ginekolog powiedziała że przez niego mogą się robić infekcje pochwy, upławy i różne takie (w ciąży to dość powszechne zjawisko bo jest inne PH organizm się broni) przepisała nie groźne kapsułki dopochwowe i wszystko jest okey
Tak biore tenCzytam i czytam o tych antybiotykach tutaj... Słuchajcie jest taki bezpieczny nazywa się Amotaks Dis. Roksi98 nie dostałaś go przypadkiem?
majacyr
Weź do końca tak jak lekarz przepisał.Stan zapalny jak jest i tak w badaniu wyjdzie.Rozumiem, tylko jak usg pecherz I nerki sa zdrowe to mam brac? Skoro na usg wyszlo okej? Nie to, ze was mecze I rozumiem, ze macie dosyc, ale ja sama sie gubie I nie wiem csegi chce taka prawda.
Koziunia
Zaangażowana w BB
To bez strachuTak biore ten
reklama
D
Dziekuje kochana.Weź do końca tak jak lekarz przepisał.Stan zapalny jak jest i tak w badaniu wyjdzie.