reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Rozumiem, tylko jak usg pecherz I nerki sa zdrowe to mam brac? Skoro na usg wyszlo okej? Nie to, ze was mecze I rozumiem, ze macie dosyc, ale ja sama sie gubie I nie wiem csegi chce taka prawda.
Wedlug mnie skoro zaczęłaś juz brać to go skończ i to tak jak lekarz zalecił 2 razy. Przeciez chyba nie zawsze usg musi pokazywac jakas infekcje czy cos.

reklama
Ja mam dzisiaj doła. Byłam u okulisty, bo jestem po urazie oka i ginekolog kazał. To było tak dawno, że myślałam, że nie będzie już miało wpływu, a tymczasem Pani powiedziała, że w miejscu gdzie siatkówka była odklejona może być słabsza i pod wpływem porodu sn może się znów odkleić co może być nie do naprawienia. Zaleciła cc. Boję się, nigdy nie miałam żadnej operacji, a widziałam jak moja Mama męczy się po usunięciu macicy. Boję się też, że ortopeda i anestezjolog mogą mi powiedzieć, że nie da rady zrobić mi znieczulenia w kręgosłup (skolioza 20° i dyskopatia). Myślałam, że dam radę i że będę z mężem, że oboje przywitamy naszą córkę i zobaczę jego minę. A może się skończyć tak, że zobaczę ją dopiero jak narkoza zejdzie. Ortopedę mam dopiero 24.07. Zobaczę co mi ginekolog powie w czwartek. Staram się nie myśleć za dużo, pewnie jak mi pierwszy szok przejdzie to będzie ok. Kiedy cesarka jest planowana to robi się ją wcześniej niż termin porodu, prawda?
Cesarka planowana od 38tygodnia 37+0 to ciąża donoszona

Czytam i czytam o tych antybiotykach tutaj... Słuchajcie jest taki bezpieczny nazywa się Amotaks Dis. Roksi98 nie dostałaś go przypadkiem?
Mi go przepisali na zapalenie gardła, doktor rodzinny jak i ginekolog powiedziała że to jedyny tak bezpieczny antybiotyk dla kobiet w ciąży i nie ma się co martwić. Też biorę dwa razy dziennie. Moja Ginekolog powiedziała że przez niego mogą się robić infekcje pochwy, upławy i różne takie (w ciąży to dość powszechne zjawisko bo jest inne PH organizm się broni) przepisała nie groźne kapsułki dopochwowe i wszystko jest okey :)
Nie wpadajmy w panikę, zaufajmy fachowcom :D

Czytam i czytam o tych antybiotykach tutaj... Słuchajcie jest taki bezpieczny nazywa się Amotaks Dis. Roksi98 nie dostałaś go przypadkiem?
Mi go przepisali na zapalenie gardła, doktor rodzinny jak i ginekolog powiedziała że to jedyny tak bezpieczny antybiotyk dla kobiet w ciąży i nie ma się co martwić. Też biorę dwa razy dziennie. Moja Ginekolog powiedziała że przez niego mogą się robić infekcje pochwy, upławy i różne takie (w ciąży to dość powszechne zjawisko bo jest inne PH organizm się broni) przepisała nie groźne kapsułki dopochwowe i wszystko jest okey :)
Nie wpadajmy w panikę, zaufajmy fachowcom :D
Tak biore ten

reklama
Do góry