reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Tego to nie wiem. Ciąża bliźniacza rządzi się swoimi prawami. Mój gin przy młodszej córce jak była poprzecznie powiedział, że jak się nie przekręci to cesarka w 37+1
A skubana w 35 tygodniu się obróciła a ja przez 2 dni nie mogłam chodzić.
Ale ominęło mnie cc
No jak poprzecznie to wiadomo, bo I tak by jej nie mieli jak wyciagnac. Biedna, ale co sie nie robi dla dzieci. A mialas juz cesarke jakakolwiek? Co o tym myslisz jak kobieta decyduje sie na to z "wygody"

Tez jestem ciekawa ile twoje księżniczki już mają[emoji846]kiedy masz wizytę?
Ty masz skończony 19tydzien?
Link do: 19 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka
To tu masz mniej więcej tabelkę na teraz [emoji5][emoji106]
Będę miała połówkowe właśnie na 19 skończonym :) dzięki już zerknę co tam jest, chociaż czytałam ze teraz to bliźniaki mogą zwalniać z rośnięciem bo coraz mniej miejsca. 2 tyg temu było lekko ponad 200 gr to za tydzień jeszcze dorosną.

Tego to nie wiem. Ciąża bliźniacza rządzi się swoimi prawami. Mój gin przy młodszej córce jak była poprzecznie powiedział, że jak się nie przekręci to cesarka w 37+1
A skubana w 35 tygodniu się obróciła a ja przez 2 dni nie mogłam chodzić.
Ale ominęło mnie cc
Mi zapowiedziano cesarkę jak się uda to na skończonym 36 tygodniu. Mam nadzieje ze dotrwamy w trójpaku.

Tak jestem w 22+0. Dokladnie w kazdy wtorek koncze kolejny tydzien ciazy. Tak dobrze. No ten lekarz na usg do mnie "a pani, ktory tydzien 30? 28?" A ja ze 22, a on to duzy brzuch jak na 22 tc. Ten co robil mi usg jamy brzusznej

Ale ci chamsko powiedział [emoji17]sam ma duży brzuch, ty jesteś w ciazy [emoji53] znawca się znalazł [emoji20] pokaz swój brzuszek, ciekawe czy większy od naszych [emoji3]
A wg mnie jak zaczęłaś brać lek to powinnaś go brać jak lekarz zalecił i tyle ile dni powiedział, bo inaczej efekt moze być odwrotny od oczekiwanego [emoji58]

No jak poprzecznie to wiadomo, bo I tak by jej nie mieli jak wyciagnac. Biedna, ale co sie nie robi dla dzieci. A mialas juz cesarke jakakolwiek? Co o tym myslisz jak kobieta decyduje sie na to z "wygody"
Ja cesarkę tylko ze wskazań.
Każdy niech sobie robi jak chce, ale dla mnie cesarka, jeżeli by nie było innego wyjścia.
Teraz młody też poprzecznie, ale jeszcze ma sporo czasu aby się przekręcić

reklama
Będę miała połówkowe właśnie na 19 skończonym :) dzięki już zerknę co tam jest, chociaż czytałam ze teraz to bliźniaki mogą zwalniać z rośnięciem bo coraz mniej miejsca. 2 tyg temu było lekko ponad 200 gr to za tydzień jeszcze dorosną.

A ty już nie masz skończonego 19 tygodnia? W sensie 19+2 czy jakoś tak? Bo masz termin na ponad dwa tygodnie po mnie,a ja mam 21+5 [emoji54][emoji848]czyli za tydzień skończony 20? Coś źle liczę?

Do góry