Asis7
Fanka BB :)
Cos mi sie tez tak wydajeTo będzie dziewczynka moja córka była taka wstydliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos mi sie tez tak wydajeTo będzie dziewczynka moja córka była taka wstydliwa
Zgłaszam że jestem już po wizycie
Wszystko jest dobrze mierzy 12,7 cm i nic już więcej nie zapamiętałam nawet zdjęcia nie wzięłam jak się dowiedziałam kto u mnie w brzuszku mieszka, nie za bardzo chciało pokazać ale doktor powiedział Dziewczynka
Dziewczyny serce mi zaczęło walić ze szczęścia jak oszalałe
Wizytuje teraz 21 czerw.jeśli okaże się to prawdą to zabieram się za sortowanie rzeczy po synku i szaleństwo zakupów.
Z usg 18t starsza o tydzień.
Gratulacje Waszych wizyt i czekamy na kolejne wiadomości
U mnie tez już po, maluchy po 120 gr maja się dobrze i prawdopodobnie będzie parka poczekam na połówkowe na 100 ale tak jak czułam pewnie tam jakiś chłopak jest.
U mnie to samo. Mały wariatDita ja też mam we wtorek i już nie mogę się doczekać! Od 3 dni mała wiercipieta tak się kręci, że szok. Nie wiem jak to możliwe, że maz jeszcze nie czuje... do tej pory czułam takie leciutkie smyranie a od 3 dni fikolki pełna para
Gratulacje!Zgłaszam że jestem już po wizycie
Wszystko jest dobrze mierzy 12,7 cm i nic już więcej nie zapamiętałam nawet zdjęcia nie wzięłam jak się dowiedziałam kto u mnie w brzuszku mieszka, nie za bardzo chciało pokazać ale doktor powiedział Dziewczynka
Dziewczyny serce mi zaczęło walić ze szczęścia jak oszalałe
Wizytuje teraz 21 czerw.jeśli okaże się to prawdą to zabieram się za sortowanie rzeczy po synku i szaleństwo zakupów.
Z usg 18t starsza o tydzień.
Gratulacje Waszych wizyt i czekamy na kolejne wiadomości
A jednak! SuperU mnie tez już po, maluchy po 120 gr maja się dobrze i prawdopodobnie będzie parka poczekam na połówkowe na 100 ale tak jak czułam pewnie tam jakiś chłopak jest.