reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej hej. Kiedy masz wizytę?
Ja w środę idę posłuchać serduszka i pooglądać młodego. Mój gin przy każdej wizycie mi robi usg, ale to dlatego że takie mam wskazania, a nie moje widzimi się.
Witajcie wizytuję jutro ok 11-12 to prawie 17t może coś się Nam pokaże :)
Ja jeszcze rodzinie nie powiedziałam ale po jutrzejszym dniu jak wszystko będzie jak ma być to powiemy wiadomość.Po mnie nic nie widać brzuszek malutko wystaje chodzę w tym co zawsze.Waga plus 1 kg teraz ważę 49kg,w pierwszej ciąży przytyłam malutko.Co do ruchów nie czuję jeszcze z synem po 20t zaczął dawać znaki.
Zakupy u Was super idą naprzód fajne ciuszki :D
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

reklama
Po czereśniach to mam efekt murowany hahaha
Może dziś odbiorę wyniki prenatalnych Usg i z krwi papa:)
Myślę że będzie ok:)
A ja właśnie sobie uświadomiłam ze od testu papa minęły jakieś 3 tygodnie a umówiłam się z lekarzem ze jak w ciągu 2 tygodni nie zadzwoni tzn ze wszystko ok![emoji38] oczywiście ostatecznie potwierdzę to 13.06 ale jakaś taka jestem spokojna [emoji4] trochę się martwilam bo nie mógł znaleźć tej kości nosowej - tzn maleństwo cały czas się zakrywalo wiec nie mógł potwierdzić ze ja widzi no ale najwidoczniej wszystko jest jak należy! [emoji38]

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?

Miałam w 1 ciąży. Pomagał mi bardzo. Teraz też będę musiała swój wyciągnąć, bo ja uwielbiam spać na brzuchu, a dzięki rogalowi tak spałam pól na pół. Pól na boku, pół na rogalu:)

Patrzę w necie na te jeansy ciążowe, ale widzę, że straszna drożyzna, dlatego szperam na olx ;)

Link do: SPODNIE-LEGGINSY CIĄŻOWE Z KIESZENIAMI ROZM.36 legginsy udające spodnie
Link do: H&M MAMA LEGGINSY 36 CIAZOWE PANTERKA S w panterkę :)
Link do: 547 CIĄŻOWE LEGGINSY JEANS PRODUKT POLSKI S 36 długie
Link do: LEGGINSY SPODNIE GETRY CIĄŻOWE kieszeniami C3 S/36 i tu

Link do: WZORZYSTE getry leginsy LEGGINSY CIĄŻOWE S 36 wzorzyste
Link do: LEGGINSY SPODNIE CIĄŻOWE GETRY Z KIESZENIĄ 3/4 S krótsze
Chyba, że czegoś innego szukałaś? Ja tak tylko weszłam na 5minut i tyle na szybko znalazłam...

Ja jeszcze rodzinie nie powiedziałam ale po jutrzejszym dniu jak wszystko będzie jak ma być to powiemy wiadomość.Po mnie nic nie widać brzuszek malutko wystaje chodzę w tym co zawsze.Waga plus 1 kg teraz ważę 49kg,w pierwszej ciąży przytyłam malutko.Co do ruchów nie czuję jeszcze z synem po 20t zaczął dawać znaki.

Ja przytyłam w 1.ciąży niecałe 12kg, 11,5kg, więc tak średnio. Do porodu szłam 63kg. Ale teraz startowałam z wyższej wagi hahaah po zimie :) Na razie jest niespełna 2kg...zobaczymy co dalej :)
Ty chyba drobniutka jesteś?

Dziewczyny! A nie macie problemów ze snem ? Mi zaczyna już być niewygodnie i nie moge sie ułożyć... Zastanawiam się nad rogalem, ma któraś ? Polecacie ?
Wczoraj kupiłam w biedronce bo spotkałam ostatniego- dziewczyny niedawno o nich pisały. Dziś w nocy wyrzuciłam go z łóżka ale wydaje mi się że z czasem się przyda. W pierwszej ciąży do samego końca nie miałam kłopotu Ze snem ale teraz właśnie częściej śpimy we trójkę więc często wstaje połamana ;)

Jakoś dziś kiepsko się czuję, nic mi się nie chce, boli mnie brzuch(ale tak znośnie, po prostu go czuję) i mdli mnie.
Szperałam trochę na allegro i w koszyku mam mnóstwo rzeczy dla bobasa. Jeszcze tylko muszę z tego wybrać to co faktycznie mi się przyda[emoji6]
Na empiku w koszyku mam już laktator, który mnie interesuje, nie pamiętam dokładnie ale chyba NUBY

49 kg?!?!? [emoji33] [emoji15] [emoji79] ile Ty masz wzrostu?

reklama
Dokładnie taki
Po opiniach wydaje się być ok, myślę, że na moje potrzeby będzie w sam raz. W razie zapalenia, czy potrzeby zostawienia dziecka z mężem.

Załączniki

• Screenshot_2018-06-05-11-22-07.jpg
    Screenshot_2018-06-05-11-22-07.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 63
Do góry