reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja dzis Dziewczyny ide spac w towarzystwie prezentu - dostalam od mamy na dzien dziecka [emoji16] Pierwsza drzemka byla super, zobaczymy jak bedzie w nocy [emoji5] Milych snow!

Mam taką samą już od kilku tygodni i jest super! :) Mąż też mi podbiera czasem :D

Cześć dziewczyny, miłego dnia i udanych wizyt!

reklama
Udanych wizyt !!!
Tak na moje nieszczęście nie poznałam bo cwok nie powie dopiero na polowkowych A co on myśli że ja tyle wytrzymam? Śmieszny:/
Moja gin pewnie powie bo ona to jest kochana:) Ale 11 też daleko hahahaha choć wtwdy będzie z 16 tydzien :) takim tempem ślub będę mieć za następnymi drzwiami:)
Ja do polowkowych wytrzymam, to Ty nie wytrzymasz? ;) najwazniejsze, ze dzieciaki zdrowe [emoji173]

Trzymam kciuki za wizyty:) Ja mam dopiero w następną środę.
Dziewczyny ale macie już spore wyprawki pokupione:) Ja mam dopiero 4 bodziaki i jakieś spodenki;) Czekam aż poznam płeć i będę szaleć:)
Czy wy też wczoraj byłyscie takie zmeczone? Nie wiem czy pogoda miała na to wpływ ale nie miałam siły ugotować obiadu na dzisiaj:p

Zdrowy ma 5 paluszków liczyliśmy takze kwestia wyników ale wstępnie wyniki idealne:)

Załączam zdj choć ja nic nie widzę może wy dostrzegacie wyrostki i inne bo ja nawet nie wiem czego szukać mimio że coś nie coś czytalam:)
Dzieciaczek pokazuje pięknie 5 paluszków :)

Najważniejsze, że zdrowe :) Rozumiem trochę jak się czujesz...bo niby poznałaś pleć, ale dwie wizyty po żaden lekarz nie potwierdził, to w sumie dalej niewiadomo :sorry: Trzymaj się tego, że zdrowe, a płeć to dodatek... to naprawdę wiele. Poza tym na pleć jeszcze czas, przyjdzie pora i na podejrzenie twojego Nikosia ;)

Anielka ślicznie bardzo dziewczęce:)
Jagodka Jaga też ladne :))
Ja nic dalej nie wiem jak nie wiedziałam, może u mojej gin 11 się dowiem:)

A Jaga nie od Jadwigi skrót? :o:p

Ja dzis Dziewczyny ide spac w towarzystwie prezentu - dostalam od mamy na dzien dziecka [emoji16] Pierwsza drzemka byla super, zobaczymy jak bedzie w nocy [emoji5] Milych snow!

Ja jeszcze normalnie śpię, ale jak jeszcze brzuch urośnie więcej to tez zacznę wdrażać akcja poducha :-) :) Jak się spało w nocy??

Ja w drodze do gina, trzymajcie kciuki za dobre wiadomości. Przydałyby się przy tych wszystkich złych, które ostatnio były. Mój stan zdrowia niestety się nie poprawia, jutro chyba się przejdę do lekarza ogólnego.
Dita Ty dziś o której wizytujesz?

O już w drodze! Trzymam bardzo mocno kciuki! Ale i tak pewnie będzie wszystko w porządku :) Kciukam za poznanie płci, żeby było po twojej myśli ;)
Ja dzisiaj dopiero po południu :dry: Wiec dam znać wieczorem...ale jakoś jestem przekonana, że dziecko skrzyżuje u mnie nóżki i nic nie zobaczę. Oby przeczucie się nie sprawdziło! :cool2:

Wczoraj mój syn zażądał kategorycznie, że mam go zabrać do doktora, bo chce cyt."podejrzeć czy chłopczyk czy dziewczynka". Padłam. To "podejrzeć" to ode mnie zgapił, bo ja tak do męża mówię cały czas :D Niestety dzisiaj nie może ze mną jechać, bo ma ćwiczenia i już nie będę odmawiać, ale wezmę go następnym razem :cool2: Skoro tak bardzo chce ;)

Najważniejsze, że zdrowe :) Rozumiem trochę jak się czujesz...bo niby poznałaś pleć, ale dwie wizyty po żaden lekarz nie potwierdził, to w sumie dalej niewiadomo :sorry: Trzymaj się tego, że zdrowe, a płeć to dodatek... to naprawdę wiele. Poza tym na pleć jeszcze czas, przyjdzie pora i na podejrzenie twojego Nikosia ;)

A Jaga nie od Jadwigi skrót? :o:p

Ja jeszcze normalnie śpię, ale jak jeszcze brzuch urośnie więcej to tez zacznę wdrażać akcja poducha :-) :) Jak się spało w nocy??

O już w drodze! Trzymam bardzo mocno kciuki! Ale i tak pewnie będzie wszystko w porządku :) Kciukam za poznanie płci, żeby było po twojej myśli ;)
Ja dzisiaj dopiero po południu :dry: Wiec dam znać wieczorem...ale jakoś jestem przekonana, że dziecko skrzyżuje u mnie nóżki i nic nie zobaczę. Oby przeczucie się nie sprawdziło! :cool2:

Wczoraj mój syn zażądał kategorycznie, że mam go zabrać do doktora, bo chce cyt."podejrzeć czy chłopczyk czy dziewczynka". Padłam. To "podejrzeć" to ode mnie zgapił, bo ja tak do męża mówię cały czas :D Niestety dzisiaj nie może ze mną jechać, bo ma ćwiczenia i już nie będę odmawiać, ale wezmę go następnym razem :cool2: Skoro tak bardzo chce ;)
Imię Jagoda wywodzi się od Jadwigi :) my na nasza Jagodke mówimy często Jaga, Jagusia, Jadzia ;) prześliczne jest też Jagna :)

Pewnie, zabierz syna! Drugiej okazji może nie być ;) chociaż na następnej wizycie to pewnie już nie dacie rady zobaczyć całego malucha na jednym ekranie i Młody raczej nie skuma co to tam jest. ;) ale i tak fajnie :)

Super są te poduszki. Moja niestety tak się ubiła, że jest już całkiem płaska :(

reklama
Do góry