reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Widzę, że u niektórych z Was wróciły mdłości, kiedy teoretycznie powinny odejść. A u mnie zmęczenie. Już normalnie funkcjonowałam popołudniami, a teraz bez drzemki umieram. Niby tsh w normie, nie wiem czy jakichś witamin brakuje, czy to normalne... Mam nadzieje, że mi to przejdzie :/

reklama
Ja dzis bylam na jarmarku nakupilam duzo rzeczy dla bobasa body pajacyki czapeczki 2 kombinezony na zime kocyki u nas sa bardzo tanie takie rzeczy po 1 euro lub 0.50 niemoglam sie oprzec wszystko w neutralnych kolorach

Ja dzis bylam na jarmarku nakupilam duzo rzeczy dla bobasa body pajacyki czapeczki 2 kombinezony na zime kocyki u nas sa bardzo tanie takie rzeczy po 1 euro lub 0.50 niemoglam sie oprzec wszystko w neutralnych kolorach
Ja tez juz mam dużo rzeczy i tez większość kupiłam po okazyjnych cenach na promocjach i wyprzedażach, właściwie to musze jeszcze dokupić tylko kilka ciuszków [emoji5]

Hej mamusie!
Jestem tutaj nowa, 13tc ciązy. Poprzednią ciaze niestety straciłam w 8tc (wada genetyczna). W srode byłam na badaniach prenatalnych i na szczescie ta dzidzia jest zdrowa wiec powoli zaczynam sie cieszyć i oznajmiać swiatu co jest grane :) Termin mam na 27.11, wiec pewnie wszystkie mnie uprzedzicie :D dajcie mi chwilke a zapoznam sie z aktualnym tematem rozmowy :D pozdrawiam!

Hej mamusie!
Jestem tutaj nowa, 13tc ciązy. Poprzednią ciaze niestety straciłam w 8tc (wada genetyczna). W srode byłam na badaniach prenatalnych i na szczescie ta dzidzia jest zdrowa wiec powoli zaczynam sie cieszyć i oznajmiać swiatu co jest grane :) Termin mam na 27.11, wiec pewnie wszystkie mnie uprzedzicie :D dajcie mi chwilke a zapoznam sie z aktualnym tematem rozmowy :D pozdrawiam!
Witamy, super ze wszystko w najlepszym porządku!

Hej mamusie!
Witamy w naszym gronie. Super, że tym razem wszystko idzie w dobrym kierunku, na pewno już do końca tak zostanie [emoji4]

Hej mamusie!

Cześć :)

reklama
Hej mamusie!

Gratulacje!! [emoji4]

Do góry