reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej a taki mialam plan odpoczywac . ale powiem ci ze ta noc byla koszmarna co chwila sie budzilam od rana boli mnie glowa
Przyjaciolka wczoraj zabrala mnie do siebie ... Rano sie w koncu poplakalam. Niedawno dzwonil moj drań i chce ze mna porozmawiac ale w glosie zadnej skruchy . czuje jakis lęk chyba mnie to wszystko przeroslo

To dobrze, że masz wsparcie w przyjaciółce. I dobrze, że się w końcu popłakałaś, bo trzymanie tego w sobie jest niezdrowe... Czasami trzeba ból wykrzyczeć i wypłakać :sorry:
Jak będziesz gotowa to z nim porozmawiaj... dasz radę. Chyba każdego by to przerosło...

Ja dzisiaj robilam badania krwi. I tak mi pielegniarka zle sie wkula... cala reka mnie boli :/ a jeszcze jutro musze zrobic nastepne bo dzisiaj nie zrobili mi wszystkich.
Czytam was na biezaco.
Balonsbalon duzo spokoju ci zycze. Wierze ze wszystko wam sie ulozy. Przeciez bylas szczesliwa.
Trzymam kciuki za wizyty.

Powiem Wam, że odwiedziliśmy wczoraj znajomych - pojechaliśmy tam z czwórką innych znajomych...
Jesteśmy 4rema przyjaciółkami z lat szkolnych ... wszystkie rocznik 90... i wyobraźcie sobie, że właśnie wczoraj zamierzaliśmy powiedzieć im o ciąży i akurat jedni z tych co z nami pojechali też ;p śmiesznie wyszło ;p
Także wszystkie będziemy miały dzieciaki z 2018 - jedni z marca mają, jedni teraz w maju, jedni na samiuteńki koniec października i my na 13.11 ;p
Ciekawe będą nasze następne spotkania, na pewno wesołe ;p

@Dita_333 moja mama akurat z tych niewtrącających, ale wiem że tej jednej kwestii nie odpuści, bo zawsze nie moze przeżyć tych pampersów ;p jakoś będziemy musieli sobie z tym poradzić ;p

Ja dzisiaj robilam badania krwi. I tak mi pielegniarka zle sie wkula... cala reka mnie boli :/ a jeszcze jutro musze zrobic nastepne bo dzisiaj nie zrobili mi wszystkich.
Czytam was na biezaco.
Balonsbalon duzo spokoju ci zycze. Wierze ze wszystko wam sie ulozy. Przeciez bylas szczesliwa.
Trzymam kciuki za wizyty.
Zocha jak maluszki, pamietam jak pisałaś o swoich bliźniakach i bardzo się martwiłas 1o1k, rozumiem ze wszystko Ok:)? Który to tydzień bo pisałaś ze już czujesz ruchy?

Jak Twoje samopoczucie odnośnie wychowania jak już się urodzą ? To moja pierwsza ciaza i muszę przyznać ze perspektywa dwóch maluszków czasem trochę mnie przerasta:)

A tu taki mój dzisiejszy towarzysz psi dzidziuś Buba
20180507_095039.jpg
e
20180507_095830.jpg

Załączniki

• 20180507_095039.jpg
    20180507_095039.jpg
    224,8 KB · Wyświetleń: 335
  • 20180507_095830.jpg
    20180507_095830.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 337
reklama
Ja byłam w 1.ciąży razem z siostrą :) Mamy chłopaków z 2,5miesieczną różnicą. Jest fajnie, bo bawią się ze sobą i do przedszkola chodzą razem - jedna miejscowość. Są zupełnieeeeeeeeee różni, ale się super dogadają...Może w sumie gdyby byli do siebie podobni to by się pozabijali hehehe a tak jest współpraca :tak: Teraz to tylko na fejsie widziałam, ze znajome też w ciąży, i to kilka, ale nie utrzymuję tak z nimi kontaktu...Z jedną za ta na pewno odnowi się kontakt, bo pewnie nas przedszkole połączy..a może i żłobek haha:happy2:;)

Piorunem
To fajnie, dzieci będą się razem bawić jak bodziecie gdzieś razem jechać :D

Do góry