elleth
Fanka BB :)
Looo to jeszcze nie na L4 ?
Ktoś wizytuje?
Ja nadal oczekuje
Pójdę może od lipca. Na razie chce oddać moja klasę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Looo to jeszcze nie na L4 ?
Ktoś wizytuje?
Ja nadal oczekuje
Hej a taki mialam plan odpoczywac . ale powiem ci ze ta noc byla koszmarna co chwila sie budzilam od rana boli mnie glowa
Przyjaciolka wczoraj zabrala mnie do siebie ... Rano sie w koncu poplakalam. Niedawno dzwonil moj drań i chce ze mna porozmawiac ale w glosie zadnej skruchy . czuje jakis lęk chyba mnie to wszystko przeroslo
Balonsbalons trzymamy kciuki.
Pytalyscie kto dzisiaj wizytuje... ja
Któraś z Was jeszcze dzisiaj?
powodzenia!Balonsbalons trzymamy kciuki.
Pytalyscie kto dzisiaj wizytuje... ja
Któraś z Was jeszcze dzisiaj?
Zocha jak maluszki, pamietam jak pisałaś o swoich bliźniakach i bardzo się martwiłas 1o1k, rozumiem ze wszystko Ok? Który to tydzień bo pisałaś ze już czujesz ruchy?Ja dzisiaj robilam badania krwi. I tak mi pielegniarka zle sie wkula... cala reka mnie boli :/ a jeszcze jutro musze zrobic nastepne bo dzisiaj nie zrobili mi wszystkich.
Czytam was na biezaco.
Balonsbalon duzo spokoju ci zycze. Wierze ze wszystko wam sie ulozy. Przeciez bylas szczesliwa.
Trzymam kciuki za wizyty.