reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Witajcie Kochane mamusie
Mam na imię Aga latek już hoho 37,termin na16.listopad jest to moja druga ciąża mam syna grudzień 2015.Zaglądam i czytam Wasze forum i z miłą chęcią do Was dołączę.
Mieszkam Bielsko Biała.

Witamy [emoji3] ja dwa lata młodsza [emoji846]

reklama
Bardzo przykre,pewnie po czasie będzie żałować tych okropnych słów ale to i tak zapamięta się do końca życia.Nie rozpaczaj proszę nie takie diabełki po tej ziemi pełzają...
Głowa do góry pierś do przodu i zapomnieć o kobiecie(przynajmniej na tę chwile).

Witajcie Kochane mamusie
Mam na imię Aga latek już hoho 37,termin na16.listopad jest to moja druga ciąża mam syna grudzień 2015.Zaglądam i czytam Wasze forum i z miłą chęcią do Was dołączę.
Mieszkam Bielsko Biała.
Część Aga, ja mam 40 lat i termin na 13 listopad.
Jak się czujesz?
Jak dzidziek?
Kiedy masz wizytę?

Witajcie dzięki za przyjęcie;)
U mnie bez żadnych objawów typu mdłości itp. na szczęście z dzidzią jak na razie wszystko Ok,wczoraj była wizyta i na 80% drugi syn.Jest jeszcze mała nadzieja że się pomylił:D
Najważniejsze że wszystko jak na razie dobrze teraz 18 maj wizyta.
A u Was coś już zdradzili co do płci ?
Według mnie 12 tydzień to za wcześnie z pierwszym synem dowiedziałam się Ok.20 bo nie chciał się pokazać.

Witam nową mamusie!
W drugiej ciąży w 12 tc miała być córka, a później na połówkowym syn i tak już zostało
U mnie w 1 ciąży najpierw mi gin powiedział, że syn. Na kolejnej wizycie że córka a po kolejnym mcu mówi, że syn.
To mu powiedziałam, że jak urodzę to zobaczę, bo mnie wkurzył.
Ja na połówkowym zapytam o płeć, wtedy większe dziecko i lepiej widać.

Miałam robić z Wami genetyczne, a tu wróciła @ po zabiegu. Odebrałam tez wyniki hist-pat, ale to dla mnie czarna magia. Niestety nic nie wynika z opisu, a miałam nadzieję, że się czegoś dowiem, dlaczego tak się stało.
Łykam gigantyczne dawki kwasu foliowego, no i zastanawiam się, co dalej.
Ja w zeszlym roku mialam poronienie. I na tych badaniach histo nie pisza dlaczego tak sie stalo tylko opisuja co wyciagneli. Ale pani doktor mi powiedziala ze nie badaja calego materialu tylko jakas czesc. I u mnie mieli napisane jajo plodowe na przekroju puste. A ja sie pyta pani doktor jak mogli stwierdzic puste jajo skoro byl zarodek i serduszko. I wtedy mi wlasnie to wytlumaczyla

reklama
Sporo postów ale postaram się troszkę nadrobić :)
Jestem po badaniach prenatalnych z usg wszystko Ok teraz czekamy na wyniki krwi.
U mnie z usg dzidzia starsza o tydzień.
Widzę że macie zdjęcia Kochanych bobasków może i mi się uda wstawić bo jak na razie badam temat co i jak :D
Śliczności :)

Do góry