reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A właśnie poza mężem, dziećmi i osobami, do których macie zaufanie komuś powiedziałyście o ciąży? Ktoś się sam domyślił?
U mnie wiedza najblizsze kuzynki, ciotki i wujki i kilka kolezanek.. maz wszystkim sie chwali, wiec podejrzewam, ze cale miasto wie ale jeszcze nikt nie gratuleje :p
Ja jutro mam umowionego dentystę, ale u mnie to wymiana plomby. Gdyby dentysci byli niebezpieczni to nie byłoby refundacji dla kobiet w ciąży :)
Dokladnie tak :) moj gin nakazuje wizyty u dentysty i trzeba miec pieczatke w karcie ciazy, ze wszystko jest ok..
Dziewczyny jestem ciekawa ile z was ma już założone kartę ciąży , a może już wszystkie ostatnio gdzieś tydzień temu byłam u innego lekarza bo moja gin jest na zwolnieniu to byl zdziwiony że jeszcze jej nie mam
W 8 tygodniu, jak poszlam na wizyte z wynikami badan dla 1 trymestru
Dziewczyny śliczne brzuszki:) Mniejsze i większe, ale śliczne! :tak: To nasze maluchy rosną, wiec muszą być piękne :D
Moj brzuszek z niedzieli... albo z soboty? z rana oczywiście hahaha [emoji14] Wieczorem jest bardziej widoczny, muszę zrobić fotkę :) Sorki za goliznę, robiłam do prywatnej kartoteki, ale co tam, twarz zakryłam ;)
Chudzinko! Brzusio rosnie [emoji7]
Kartę lekarz założył mi w 9 tc. Na wizycie na której pojawiłam się z wynikami badań zleconymi na I trymestr.
No u mnie wlasnie tak samo, tylko byl 8 tc ;)

Mi kartę lekarz założył na 2.wizycie, w skończonym 9tygoniu, czyli w 10trwajacym :)
Tam wpisuje wyniki badań tych ważniejszych, np.glukozy i toxo, więc nie wiem jak to jest jak zakładają dopiero w 16 na przykład?
Zresztą ta karta chyba tylko dla nas i lekarza jest, bo do becikowego to chyba zaświadczenie wystarczy ;)

Sara
Już nie chudzina ;):p

Też mam problem, ze od kilku tygodni córka chce spać z nami. A jak nie to woła mnie co chwilę w nocy. Zaczęło się na początku tej ciąży jak padnięta po pracy marzyłam o śnie i zamiast trzymać nasz rytuał z czytaniem bajki wolałam włączyć jej bajkę i zasypiałam prędzej niż ona. Ale od kiedy czuję się lepiej wracamy do starych przyzwyczajen i mam nadzieję uda się naprawić co zepsułam. ;)

reklama
Do góry