paulina.blachut
Fanka BB :)
Hejo ma ie jakiś sposób na opryszczka wargowa już smarowalam to różnymi maści ami czosnkiem no trochę lepiej ale dalej są
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrób jeszcze raz na czczo wynik napewno będzie okDziewczyny, jak to jest - cukrzyce sie diagnozuje na podstawie jednego badania czy sie je powtarza?
Mialam robiona krzywa - wyszla super, ale pielegniarka zapomniala tego dnia pobrac krew na glukoze na czczo. Wczoraj to zrobilam i niestety mam 96,8, ale jestem glupia bo nazarlam sie Mcflurry na wieczor
Teraz zastanawiam sie czy nie powtorzyc badania przed wizyta, bo u mnie nigdy nie bylo problemow z cukrem, zawsze byl niski a tu taka niespodzianka...
Zrob wynik jeszcze raz i postaraj sie nie jesc slodkiego dzien wczesniej.Dziewczyny, jak to jest - cukrzyce sie diagnozuje na podstawie jednego badania czy sie je powtarza?
Mialam robiona krzywa - wyszla super, ale pielegniarka zapomniala tego dnia pobrac krew na glukoze na czczo. Wczoraj to zrobilam i niestety mam 96,8, ale jestem glupia bo nazarlam sie Mcflurry na wieczor
Teraz zastanawiam sie czy nie powtorzyc badania przed wizyta, bo u mnie nigdy nie bylo problemow z cukrem, zawsze byl niski a tu taka niespodzianka...
Dziewczyny, jak to jest - cukrzyce sie diagnozuje na podstawie jednego badania czy sie je powtarza?
Mialam robiona krzywa - wyszla super, ale pielegniarka zapomniala tego dnia pobrac krew na glukoze na czczo. Wczoraj to zrobilam i niestety mam 96,8, ale jestem glupia bo nazarlam sie Mcflurry na wieczor [emoji20]
ja rowniez ,,uwielbiam cebbule w kazdej postaci,, czosnek pratyczni do wszystkiego a to mi tylko na zdrowie wyjdzie bo gorzej z oddechem haha
sosy lubie wlasne , nie kupne ..i chce wlasnie zrobic samemu jogurt ..w ogole czego ja nie mam w planachjak bede wieej siedziec w domu w pozniejszym czasie to i chleb chce piec blablabla itd.
U mnie wszyscy parcie na dziewczynkę , mam dwóch synów i teraz każdy - oby dziewczynka. Ja i tam wiem że chłopak [emoji1][emoji28]
Hej Dziewczyny
mam do Was pytanie, na temat który nie daje mi spokoju od samego poczatku ciąży. Czy Wy też tak bardzo boicie się poronienia? ;((
Jest to moja pierwsza ciąża i mimo tego, że lekarz mówi, że wszystko jest w porządku to i tak codziennie boję się czy z dzieckiem jest wszytsko w porządku. Czy też męczy Was takie ciągłe przeczucie strachu?
Dzis mi szefowa powiedziala ze wszyscy to sie chyba sami dowiedza za nim ja ich poinformuje sama ze w ciazy jestem bo juz mam coraz wiekszy brzuszek haha ... A chcialam oficjalnie powiedziec po 2 maja..po usg
Dzis znajomy do Mnie...zerkal ukratkiem na brZuszek ktory zakrywalam...i w pewnym momencie pyta sie ..czy wciaz chodzę na silownie hahaha
Przy mojej szczuplej sylwetce rzuca sie to w oczy lol
Ja dziś po wizycie kontrolnej jak to lekarz powiedział raczej nic tam nie zostało i dalej stres do wizyty u mojego gin szok
Mi kazała dr smarować maścią witaminową. W miare szybko mi zeszła. Mam w domu taku kwiat jaktusowaty eukaliptus, sok z jego liści też doskonale działa, ale jest baaaaardzo gorzki.Hejo ma ie jakiś sposób na opryszczka wargowa już smarowalam to różnymi maści ami czosnkiem no trochę lepiej ale dalej są
Dziewczyny, jak to jest - cukrzyce sie diagnozuje na podstawie jednego badania czy sie je powtarza?
Tak! Nieraz jak sie obudze w nocy siku to tak mnie ssie, ze zasnac znow nie moge.. ale nie jem w nocy bo to juz by bylo przegiecie [emoji14] rano juz nie wyleguje sie z synem w lozku tylko lece jesc od razu [emoji23]
Ja bym powtórzyła, tylko po południu przed badaniem postaraj się nie jeść słodyczy ani owoców, ani słodkich warzyw (burak, marchew)bo też zaburzą wynik.Dziewczyny, jak to jest - cukrzyce sie diagnozuje na podstawie jednego badania czy sie je powtarza?