reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Z tym słodkim miałam podobnie. Pierwszą ciążę nic tylko słodkie chodziło mi po głowie i dlatego wszyscy łącznie ze mną twierdzili ze dziewczynka a tu się chłopak urodził. Wiec nie ma chyba żadnych regul[emoji4] tak samo ze niby jak się ma zgage to będzie miał dużo włosów a ja w ogóle wtedy zgagi nie miałam a miał taki bujne czarne włosy jak się urodził ze szok[emoji6] czyli teraz jak mam ochotę na mięso i mam zgage ze hej to co? Dlatego nic nie obstawiam [emoji28]

Hehe ja tez nie miałam zgagi w ogóle,a Młody urodził się z włosami..i to czarnymi!:szok: Gdzie ja blondynka, maż blondyn :laugh2: Ale po paru miesiącach ładnie mu pojaśniały i teraz blondyn jak się patrzy :D Teraz tez zgagi nie mam, ale ja nie wiem czy w ogóle kiedykolwiek miałam...może tez jest jakaś skłonność organizmu? Jak np.opryszczka na twarzy? Której też nigdy nie miałam... ;)

Ja tez w pierwszej ciazy z tych pozerajacych slodycze i chlopaka urodzilam [emoji14] a jeszcze brzydka bylam okropnie [emoji23] takze ja zabobony juz dawno wsadzilam miedzy ksiazki ;)

O Czizez, ależ żeś się pojechała :laugh2: Na pewno nie byłaś taka brzydka :D Przecież kobiety w ciaży są piękne, nie wiesz o tym? :p
Moja koleżanka z pracy wyglądała jak marzenie w dwóch ciążach i dwie córy ma :laugh2: Oczywiście wszyscy jej za każdym razem wróżyli chłopaka :rolleyes2:

Ja co do jedzenia towidze ze tak samo jak w dwoch poprzednich ciazach...nie ciagnie mnie do słodyczy..a o kawie w ogolw nie mysle i oby tak zostalo

Słoneczko dzis pieknie swieci..cieplutko a mnie w glowie lupie cos wrrr
Aa i jestesm za zdjeciami brzuszkow:):):)

Mnie nie ciągnęło w 1.ciąży do słodyczy... :-p ja po prostu je wpierniczałam tak samo jak przed :D:laugh2: nie było różnicy. A teraz odrzuciło, aczkolwiek powoli miłość wraca, choć na razie nieśmiało :unsure:

Ja dziś pierwsza noc od dwóch miesięcy przespałam dobrze:) jedno siku w nocy i sen do 7 rano. Czuje się jak nowonarodzona :) piękna pogoda, praca z domu i perspektywa L4 napawa mnie ogromnym entuzjazmem. Dziś zrobię sobie jabłka w cieście bo chodzą za mną już pare dni. No normalnie cudny piatuno

Ja w sumie od dwóch nocy lepiej śpię - w sensie nie budzę się często i nie zasypiam bardzo długo jak wcześniej. Może pogoda?? :confused: I tez tak mam, że jak coś za mną chodzi to muszę to mieć! tak jak wczoraj te placki ziemniaczane... no przecież popłakałabym się gdybym ich nie zjadła :rolleyes2:

reklama
Ja widziałam takie młode ziemniaczki i mysle tez o ziemniakach z Koperkiem z kefirem plus sałata ze śmietana:) chyba będzie w weekend. No I przyzam ze tez ciagle głodna chodzę... zjem 2 h i już mnie ssa jakbym cały dzień nie jadła.

Sałatę miałam wczoraj, tylko ja z jogurtem naturalnym ;) do placków ziemniaczanych i sosu czosnkowego :dry: Uwielbiam sałatę! uwielbiam młode ziemniaczki! Smaka mi narobiłaś :tak: :laugh2:

Witajcie :)
Bardzo miło się tu przebywa na tym forum chętnie dołączę... :D
Mam 26 lat jestem w pierwszej ciąży, termin porodu według Om 19 listopada, według usg 22 listopad :) Jestem pełna obaw , co dalej będzie jak to będzie.... Ponad to w zeszłym roku zaczęliśmy z narzeczonym planować ślub który odbędzie się na początku czerwca :o

To chyba ta noc jakaś była wyjątkowa bo ja też przespałam całą noc. Prócz jednej przerwy na toaletę oczywiście [emoji23] ja mam ochotę na pomidorówkę i ziemniaczki z boczkiem [emoji7] jak w dzieciństwie [emoji16]

Pomidorówka tak! całym sercem ;) Ale boczuś jako mięsko na tę chwilę jakoś mnie nie rusza :p

Witajcie :)
Bardzo miło się tu przebywa na tym forum chętnie dołączę... :D
Mam 26 lat jestem w pierwszej ciąży, termin porodu według Om 19 listopada, według usg 22 listopad :) Jestem pełna obaw , co dalej będzie jak to będzie.... Ponad to w zeszłym roku zaczęliśmy z narzeczonym planować ślub który odbędzie się na początku czerwca :o
Witaj.
Będzie dobrze, myśl pozytywnie.
Jak się czujesz?

Hehe ja tez nie miałam zgagi w ogóle,a Młody urodził się z włosami..i to czarnymi!:szok: Gdzie ja blondynka, maż blondyn :laugh2: Ale po paru miesiącach ładnie mu pojaśniały i teraz blondyn jak się patrzy :D Teraz tez zgagi nie mam, ale ja nie wiem czy w ogóle kiedykolwiek miałam...może tez jest jakaś skłonność organizmu? Jak np.opryszczka na twarzy? Której też nigdy nie miałam... ;)

O Czizez, ależ żeś się pojechała :laugh2: Na pewno nie byłaś taka brzydka :D Przecież kobiety w ciaży są piękne, nie wiesz o tym? :p
Moja koleżanka z pracy wyglądała jak marzenie w dwóch ciążach i dwie córy ma :laugh2: Oczywiście wszyscy jej za każdym razem wróżyli chłopaka :rolleyes2:

Mnie nie ciągnęło w 1.ciąży do słodyczy... :-p ja po prostu je wpierniczałam tak samo jak przed :D:laugh2: nie było różnicy. A teraz odrzuciło, aczkolwiek powoli miłość wraca, choć na razie nieśmiało :unsure:

Ja w sumie od dwóch nocy lepiej śpię - w sensie nie budzę się często i nie zasypiam bardzo długo jak wcześniej. Może pogoda?? :confused: I tez tak mam, że jak coś za mną chodzi to muszę to mieć! tak jak wczoraj te placki ziemniaczane... no przecież popłakałabym się gdybym ich nie zjadła :rolleyes2:

No to jem mniej slodkosci niz przed ciaza hehe

Ale mi smaka robicie..mam juz ogorkowa w domu ale chyba zezrem cos jeszcze z waszego menu haha

reklama
Do góry