reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Byłam u gina, sprawdził szyjkę bo coś mnie kłuje ale ogólnie jak mam co dzień bóle takie lub inne to już człowiek nie wie.
Szyjka ok, ph dobre. Ale prawdopodobnie stan zapalny, bo ciągle siku latam i mnie piecze.
Dał mi feminost i jutro mam zrobić posiew moczu.
Dzidziek 3cm, bryka aż miło rozpycha się i wierci.
Serducho super bije 180/minutę
Jak mi ktoś da instrukcje jak się zamieszcza fotki to bym wrzuciła.

Gratuluję udanej wizyty:) :)Mojego Bąbla też serduszko biło podobnie, bo 176:)
Fotkę wysyłasz jak klikniesz na dole, obok Odpowiedź - Wyślij plik i tam wybierasz fotkę. Ale nie może być zbyt duża, bo się nie zmieści :tak:

Ja już po wizycie, z maluszkiem wszystko ok, serduszko bije, ruszał się, skakał itd. Za 2 tyg mam zrobić usg genetyczne, korzystać z pogody i odpoczywać :)

Gratuluję! :cool2:

Wczoraj nie zdazylam juz tu wejsc. Wiec pisze dzisiaj. Jestem po wizycie u gina i jest wszystko ksiazkowo malenstwo rosnie jak na drozdzach ma 3 cm :) 10 tydz.

Gratuluję :) Ekstra fotka małego ludzika :);) Jesteś w 10 tygodniu, czyli 9+ileś tam dni, tak? :confused:
Sorki, ale bez tych suwaczków idzie się pogubić:)

reklama
Dziewczyny ja wczoraj na obiad pożarłam ruskie pierogi, ale mężowi zrobiłam kuraka, bo on średnio lubi ruskie. I do tego kuraka zrobiłam zajefajny sos czosnkowy... No inie mogłam się opanować i zeżarłam ruskie pierogi z kurakiem i sosem czosnkowym, a później to już właściwie te pierogi maczałam w tym sosie. Po prostu rewelacja! Nie wiem czemu wcześniej tak nie jadłam? :confused:;)
Nawet teraz na wspomnienie ślinka mi cieknie...ach...

Gratuluję udanej wizyty:) :)Mojego Bąbla też serduszko biło podobnie, bo 176:)
Fotkę wysyłasz jak klikniesz na dole, obok Odpowiedź - Wyślij plik i tam wybierasz fotkę. Ale nie może być zbyt duża, bo się nie zmieści :tak:

Gratuluję! :cool2:

Gratuluję :) Ekstra fotka małego ludzika :);) Jesteś w 10 tygodniu, czyli 9+ileś tam dni, tak? :confused:
Sorki, ale bez tych suwaczków idzie się pogubić:)
Tak 9 i 5 dni. A suwaczek mi nie dziala nie wiem czemu. D
Dzisiaj w sumie 9tyg i 6 dni

Ja ostatnio też zabiegana, praktycznie cały dzień jestem z córką na dworze, wpadam tylko by robić jedzenie i jeść i z powrotem. W domu bym z nią nie wytrzymała. W poniedziałek pierwsze prenatalne i się stresuje. Myślę, że to niemożliwe by było widać już płeć, ale jakoś chodzi mi to po głowie. Na pierwszych prenatalnych mój gin w poprzedniej ciąży widział na 80 %, ale nam nie powiedział.

A ja mam właśnie odwrotnie. Zawsze byłam maniaczką czosnku. Sos dawałam do wszystkiego. A teraz kompletnie nie mogę, tak mnie odrzuca. I to chyba jedyna rzecz która tak na mnie działa. Wczoraj miałam na obiad naleśniki że szpinakiem i w tym szpinaku było dużo czosnku to zjadłam tylko gryza :/

Dziewczyny ja wczoraj na obiad pożarłam ruskie pierogi, ale mężowi zrobiłam kuraka, bo on średnio lubi ruskie. I do tego kuraka zrobiłam zajefajny sos czosnkowy... No inie mogłam się opanować i zeżarłam ruskie pierogi z kurakiem i sosem czosnkowym, a później to już właściwie te pierogi maczałam w tym sosie. Po prostu rewelacja! Nie wiem czemu wcześniej tak nie jadłam? :confused:;)
Nawet teraz na wspomnienie ślinka mi cieknie...ach...
Ja jadam ruskie z cebula i smietana :D teraz mam zgage po cebuli, wiec odpuszczam [emoji14]
Nie suszy Was po sosie czosnkowym? Bo mnie strasznie
A ja wcale nie widzę suwaczkow i dodać tez nie umiem.
Wydaje mi sie, ze po aktualizacji to zepsuli, bo tez nie widze i nie moge dodac

reklama
Do góry