reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mnie ostatnio znowu jakby na dole pobolewa, ale raczej przy pachwinach. Może więzadła. Nie za często. Ale już macica coraz większa i większa, to się wszystko rozpycha w środku... A brzuszek tez rośnie. Trochę szybko no ale cóż :) Taka wysepka koło pępka... i pępek już na wierzchu...taki widoczny. No czeski film :)
A na ktorego masz termin? :) ja jestem glodna co 2 godziny, a jak nie zjem to mi niedobrze. Czesto boli mnie zoladek. A macica rano jak na miesiaczke. A jakis czas byl spokoj z ta maciczka ;)

reklama
Niby zanim wstałam to chwilę posiedziałam na łóżku ale coś poszło nie tak, dobrze że to nie było przy schodach bo bym poleciała na parter. W pierwszej ciąży miałam podobną historię, z tym że na bazarku i wylądowałam w szpitalu. Takie zasłabniecie, bo świadoma byłam

Niestety w Holandii czy Anglii nie stresują się tak ciężarnymi w pierwszych miesiącach jak u nas. Troche to przykre bo w końcu nosimy pod sercem nowe życie.
Xxx
Xxx
Za godzinę mam wizytę u gina...trzymajcie kciuki żeby nie robił problemu i dał zwolnienie
A może Ci ciśnienie za bardzo Ci spadło?
Dobrze, że nic Ci się nie stało.
Dużo zdrówka

A mi to przeziębienie trochę przeszło ale kaszle z rana i katar dalej mam najgorsze jest to że mam 3 opryszczki na ustach i pod dolna warga bo już się to rozciągło

Podobnie i dziś obie mamy wizytę.
Będę trzymała za Ciebie kciuki.
Staram się myśleć pozytywnie, ale lekko się martwię i dopóki nie zobaczę bobaska na usg, to pewnie mi nie minie.
Mam tak samo przez to 1 poronienie. No ale na tydzien sie uspokoje ;) ja dzisiaj biore zwolnienie od lekarza

Dziewczyny a chodzicie do 1 lekarza czy byłyscie na kontroli jeszcze u innego sie upewnic czy wszystko ok? Bo ja zmieniam lekarza i od maja bede chodzila juz do innej pani doktor bylam u niej jakis czas temu i mysle ze ma lepszy sprzet i ponoc jest swietna ;)

reklama
Do góry