reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mnie ostatnio znowu jakby na dole pobolewa, ale raczej przy pachwinach. Może więzadła. Nie za często. Ale już macica coraz większa i większa, to się wszystko rozpycha w środku... A brzuszek tez rośnie. Trochę szybko no ale cóż :) Taka wysepka koło pępka... i pępek już na wierzchu...taki widoczny. No czeski film :)
A na ktorego masz termin? :) ja jestem glodna co 2 godziny, a jak nie zjem to mi niedobrze. Czesto boli mnie zoladek. A macica rano jak na miesiaczke. A jakis czas byl spokoj z ta maciczka ;)

reklama
Niby zanim wstałam to chwilę posiedziałam na łóżku ale coś poszło nie tak, dobrze że to nie było przy schodach bo bym poleciała na parter. W pierwszej ciąży miałam podobną historię, z tym że na bazarku i wylądowałam w szpitalu. Takie zasłabniecie, bo świadoma byłam

Niestety w Holandii czy Anglii nie stresują się tak ciężarnymi w pierwszych miesiącach jak u nas. Troche to przykre bo w końcu nosimy pod sercem nowe życie.
Xxx
Xxx
Za godzinę mam wizytę u gina...trzymajcie kciuki żeby nie robił problemu i dał zwolnienie
A może Ci ciśnienie za bardzo Ci spadło?
Dobrze, że nic Ci się nie stało.
Dużo zdrówka

A mi to przeziębienie trochę przeszło ale kaszle z rana i katar dalej mam najgorsze jest to że mam 3 opryszczki na ustach i pod dolna warga bo już się to rozciągło

Podobnie i dziś obie mamy wizytę.
Będę trzymała za Ciebie kciuki.
Staram się myśleć pozytywnie, ale lekko się martwię i dopóki nie zobaczę bobaska na usg, to pewnie mi nie minie.
Mam tak samo przez to 1 poronienie. No ale na tydzien sie uspokoje ;) ja dzisiaj biore zwolnienie od lekarza

Dziewczyny a chodzicie do 1 lekarza czy byłyscie na kontroli jeszcze u innego sie upewnic czy wszystko ok? Bo ja zmieniam lekarza i od maja bede chodzila juz do innej pani doktor bylam u niej jakis czas temu i mysle ze ma lepszy sprzet i ponoc jest swietna ;)

reklama
Do góry