reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Płomyk właśnie zamrozilam ta kapuche bo do wakacji byśmy jedli ;)

Dita ja tak jak Ty jem co chce (winogrona jak najbardziej tez) oprócz tych rzeczy które napisałaś czyli sery, surowe mięso. Ale.... na ostatniej wizycie gin powiedział żebym nie jadła też salami i kabanosow bo teraz robi się je inaczej i zawierają surowe mięso, więc ich nie jem

Brzuszek mam już ogromny, jak w 5 m-cu a wyskoczył mi już w 2 miesiącu. Rano jeszcze ujdzie ale po południu i wieczorem to masakra. Chyba taka moja uroda bo z synkiem też bardzo szybko roslam i w 6 m-cu pytali się kiedy rodze bo byłam już taka duża. Chodzę albo w leginsach albo spodniach ciazowych bo w nic innego się nie mieszcze. Potem zrobię zdjęcie to Wam pokaże :)

I trym gdzieś czytałam (nie pamiętam gdzie) trwa do 13 tygodnia a od 14 tygodnia zaczyna się drugi.

reklama
O jej to kicha A w którym tygodniu jesteś ?
Jak idzie ci z przebieraniem kapaniem itp jest ciężko..U mnie jest bo to leżące osoby ...I chciałabym wytrwać miesiąc do tego 18 maja czyli jakieś 12 dni pracy..
zaczęłam 9 tydzień a ty
Dasz radę tylko po mału i na spokojnie przebieranie i pampersy dla mnie to nie problem. Przy kąpieli gorzej bo więcej ciagania. Idzie się uchodzić cały dzień przy wszystkim

Cześć dziewczyny!
Ufff przeczytałam wszystko, dużo tego :)
Ja jeszcze mieszczę się w spodnie, ale brzuszek mi już wywaliło. Z tym, że ja zawsze miałam brzuszek-taka moja uroda
Dziś mam lepszy dzień, nawet obiad ugotowałam i nie było tragedii z zapachami. Mam cichą nadzieję, że mi już przechodzi.
Jutro wizyta, założy mi kartę ciąży i zobaczę wyniki badań. Nie wiem czy usg mi zrobi, bo na NFZ jest troszkę inaczej niż prywatnie, ale zobaczymy. No i najważniejsze przepisze mi coś na moją pieczącą broszkę
Jeżeli chodzi o seks to zwnim wdarła się infekcja to raz lub 2 razy w tygodniu udało nam się, mąż bardzo chętnie, ja zdecydowanie mniej niż przed ciążą. Przeciwwskazań nie ma, więc jak już się wylecze to nie będę katować tego mojego chłopa bo uschnie biedny

Ja się w nic nie mieszczę, nawet te większe spodnie mnie obciskają. Zamówiłam w bon prix i czekam na przesyłkę.
W Textilu od 19ego mają być ciuchy ciążowe, wyśle córkę może mi coś kupi.
Ooo bede musiala zajrzec do txm :)
Wg mnie od 13 tc
Kurcze, chodzi mi o konkretny tydzien i dzien, bo internety roznie podaja [emoji23] Ja mam dzis 12+0 i dla mnie to 12, a w internetach 13 i serio glupieje [emoji23]
A ja już dostałam prezenty dla dzidziusia
To jakies poradniki czy co to?

Booooze, znow mnie boli glowa :(

reklama
Wierzę, że będzie dobrze :)
Trzymam kciuki

I tego sie trzymajmy.. :)
chce pracowwac tak dlugo na ile starczy mi sil ale jesli bedzie trzeba powiedziec stop to ok

Ja bede miec spotkania z polozna jak to mialam z corka i 2 scany . scan teraz i jakos 17 tydz powinnam widziec polozna a potem scan potem polozne ..do konca ..jesli wszystko jest tak jak trzeba. Nie byalm padana od srodka a W tej sytuacji moEbedzie inaczej..tego jeszcze nie wiem

Ja lubie syrop z cebuli heheh

I legginsy tylko nosze oO ..a na wyjscie z odpietym suwakiem ..ale mowie ja mam spodnie z wysokim stanem..brzuszek pd rana wybrzuszony od dolu

Do góry