Płomyk właśnie zamrozilam ta kapuche bo do wakacji byśmy jedli
Dita ja tak jak Ty jem co chce (winogrona jak najbardziej tez) oprócz tych rzeczy które napisałaś czyli sery, surowe mięso. Ale.... na ostatniej wizycie gin powiedział żebym nie jadła też salami i kabanosow bo teraz robi się je inaczej i zawierają surowe mięso, więc ich nie jem
Brzuszek mam już ogromny, jak w 5 m-cu a wyskoczył mi już w 2 miesiącu. Rano jeszcze ujdzie ale po południu i wieczorem to masakra. Chyba taka moja uroda bo z synkiem też bardzo szybko roslam i w 6 m-cu pytali się kiedy rodze bo byłam już taka duża. Chodzę albo w leginsach albo spodniach ciazowych bo w nic innego się nie mieszcze. Potem zrobię zdjęcie to Wam pokaże
I trym gdzieś czytałam (nie pamiętam gdzie) trwa do 13 tygodnia a od 14 tygodnia zaczyna się drugi.
Wiesz ja ogólnie staram się zdrowo odżywiać, więc np.tez nie jem przetworzonego, tzn. staram się I np.tez nie jem tych mięs w puszkach, choć kiedyś uwielbiałam A salami nigdy nie jadłam, i w ogóle do mięsa mnie nie ciągnie, wiec nie mam tego problemu Po prostu czytam skład, jak dobrze wygląda to jem, jak nieciekawie to odkładam na półkę
Ooo bede musiala zajrzec do txm Kurcze, chodzi mi o konkretny tydzien i dzien, bo internety roznie podaja [emoji23] Ja mam dzis 12+0 i dla mnie to 12, a w internetach 13 i serio glupieje [emoji23]To jakies poradniki czy co to?
Booooze, znow mnie boli glowa
Jak masz 12+0, to masz skończony 12tydzień, a który rozpoczęty? 13 Czyli twoja ciąża i bobas mają 12tygodni, ale ty jesteś w 13tygodniu. II trymestr to albo skończony 13tydzień (czyli jeszcze tydzień u ciebie) albo nawet 13ipól tygodnia, czyli 13+3 albo 13+4. Tak jak wkleiłam ten link
Link do: Tak przeliczysz tygodnie ciąży na miesiące