MangoWawa
Fanka BB :)
nie, ale jest warka 0% i bavaria rownież bez alkoholu.Cześć dziewczyny
Jak myślicie mogę się napić warki 2% bardzo mam ochotę na nią a jestem 5 w 5tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, ale jest warka 0% i bavaria rownież bez alkoholu.Cześć dziewczyny
Jak myślicie mogę się napić warki 2% bardzo mam ochotę na nią a jestem 5 w 5tc
Przykro mi z powodu córki i na pewno doceniam twoja odp [emoji4]Alkohol to alkohol. Czy 2% czy 5%. A widzisz a ja chuchalam i dmuchalam w 1 ciazy i mam corke z wada serca ale mam chociaz swiadomosc i spokojne sumienie, ze zrobilam wszystko co w mojej mocy by ja uchronic i ze to ze ma wade to nie moja wina. A zrobisz jak uwazasz, zapytalas o zdanie to otrzymalas odpowiedz.
AmenAlkohol to alkohol. Czy 2% czy 5%. A widzisz a ja chuchalam i dmuchalam w 1 ciazy i mam corke z wada serca ale mam chociaz swiadomosc i spokojne sumienie, ze zrobilam wszystko co w mojej mocy by ja uchronic i ze to ze ma wade to nie moja wina. A zrobisz jak uwazasz, zapytalas o zdanie to otrzymalas odpowiedz.
Na wyniki cytomegalii czeka się 4 dni.. przynajmniej u nasByłam u mojej doktor i kazała zrobić na cito USG piersi i węzłów chłonnych, oraz badania na cytomegalię! Bo sugeruje że to co w święta przechodziłam to wcale nie musiała być angina !!!!
Teraz to ja jestem przerażona!!!!!
Nie mam gdzie o tej porze zrobić takich badań !!!! Dopiero jutro!!!!
Polecam bezalkoholowePytam tylko bo mam ochotę ale nie że muszę [emoji2]
Oooo, to jutro zrób te badania.Byłam u mojej doktor i kazała zrobić na cito USG piersi i węzłów chłonnych, oraz badania na cytomegalię! Bo sugeruje że to co w święta przechodziłam to wcale nie musiała być angina !!!!
Teraz to ja jestem przerażona!!!!!
Nie mam gdzie o tej porze zrobić takich badań !!!! Dopiero jutro!!!!
Omg masakra jakaś to jeszcze to czekanie ... Do dupy
Sory za ten kolokwializm ale nic innego nie przychodzi mi na myśl
Ale mam też pytanie właśnie znalazłam że rok temu robiłam badania na cytomegalię i toksoplazmozę toksoplazmozę IgG nie wykryto(-) Tokso IgM nie wykryto (-)
Cytomegalia IgG 82,0 cytomegalia IgM nie wykryto (-).
Powiedzcie jeśli się choć trochę znacie co te wyniki mówią i czy dzięki temu może okazać się że w tej chwili nie mam tej cytomegalii bo tak bardzo się stresuje