reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Niestety kolacje musimy odłożyć mężulo do późna w pracy niestety ale odbijemy sobie :rolleyes:
Rozumiem. To innym razem sobie odbijecie.
My w maju mamy rocznicę ślubu cywilnego a w lipcu kościelnego 20 tą :)
Kiedy to zleciało.
Staram się nie schizować ale trochę mnie ten sen przestraszył.
Pewnie uspokoje się dopiero po wizycie.

reklama
Idziemy łeb w łeb, bo u mnie dziś 7+6 i tez nie mam mdłości. Tzn. bardzo szybko po posiłku mam już uczucie pustego żołądka i wtedy tak lekko wydaje mi się ze mnie mdli. Cały czas muszę coś przekąszać. Najlepiej co 2 max 3h. Poza tym dalej odpoczywam na luteinie. Dokładnie za 2 tygodnie wizyta. Nie mogę się już doczekać. W niedziele miałam znów delikatne plamienie. Minimalne dosłownie w porównaniu z czwartkowym. Na razie spokój. Poza tym mam już na mailu wyniki z tarczycy, ale boje się ich otworzyć. Wiem, to głupie ale mąż mi je wydrukuje przed wizyta u endo i wtedy się dowiem. Z reszta tak wole. U innego endo od razu laboratorium wyniki wkłada do kartoteki i nawet ich nie widzę, bo lekarz wszystko dopiero na wizycie komentuje... w ogóle jakoś tak nastrój siada, czekanie mnie wykańcza i chce już 24 kwietnia. Żeby o tym wszystkim nie myśleć to czytam książki.
Oj u mnie tak samo 3*1 luteina i nospa też plamienie i nakaz leżenia :)

Cześć dziewczyny,
U mnie dziś 7t0d i straszny odruch wymiotny - nie kończy się on wizytą w toalecie, ale momentami mam wrażenie, że lepiej by było gdybym jednak coś "zwróciła" :/
Na szczęście z zewnątrz tego chyba tak nie widać, bo szef wpadł do mnie do gabinetu w trakcie i myślał, że to kaszel :biggrin2::errr:

A właśnie jeszcze mi powiedzieli że mam tylozgiecie macicy i dziecko jest bardzo nisko ułożone przy samym ujsciu do szyjki macicy czytalam trochę o tym to grozi poronieniem a oni mi zadnych leków niedali

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, ja mam.macice podwójną z ściana kończąca się w szyjce. Teoretycznie powinnam mieć problem z zajściem w ciążę a już napewno z donoszeniem. A w pierwszej ciąży zauważyli to dopiero przy Cc... Także nie czytaj tego co piszą w necie. Ufaj lekarzowi

reklama
Hej wam ja jeszcze nie miałam żadnych mdłości a wczoraj 7 tydz zaczęłam zazdroszczę wam bo już prawie wszyscy chyba słyszeli bicie serduszka ja jeszcze nie w dodatku kolejna wizyta dopiero za 2 tyg. A co najgorsze to to że nie mam pracy zwolniła się z poprzedniej a po okresie wypowiedzenia dowiedziałam się że jestem w ciąży jakby było tego mało to jak Ch ebyc uczciwa I mówię że jestem w ciąży to nikt nie chce mnie przyjąć dziś mam rozmowę o 15 w sklepie spożywczym i się zastanawiam czy powiedzieć czy nie wytrwać jakoś te 2 tyg i po wizycie u ginekologa powiedzieć że jestem w ciazy a jeśli mój ginekolog nie będzie miał nic przeciwko to bym sb pracowała jeśli dali by mi lekka pracę co uwazacie
Oczywiście że nie mów. Nikt Cię nie zatrudni...

I ja też jeszcze serducha nie słyszałam ;)

Do góry