reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja już po rozmowie i o dziwo aż mnie zdziwili dopasuja pracę do mnie przysługuje mi 45 minut extra pauzy przez 8 godzin pracy
Już jestem spokojna jutro wyjazd z dziećmi na wesołe miasteczko

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No i super :)

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

Też mi lecą włosy...

A ja po ostatnim dni pracy przed zwolnieniem, mam nadzieję... Dowiedziałam się tyle, że jak pójdę na zwolnienie to nie mam drogi powrotu do pracy. No trudno się mówi.

Też mi lecą włosy...

A ja po ostatnim dni pracy przed zwolnieniem, mam nadzieję... Dowiedziałam się tyle, że jak pójdę na zwolnienie to nie mam drogi powrotu do pracy. No trudno się mówi.
Taki cytat mądry : nigdy nie rób priorytety z kogoś dla kogo jesteś tylko opcją. Olać ich! Dalej się ułoży :)

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Sasanka, wczoraj mi było przykro, że mnie tak potraktowała, ale dzisiaj to tylko czekałam na koniec pracy. Trochę smutno, bo naprawdę lubiłam swoją pracę, no i chyba byłam w niej całkiem dobra :p, ale dziecko najważniejsze :)

Sasanka, wczoraj mi było przykro, że mnie tak potraktowała, ale dzisiaj to tylko czekałam na koniec pracy. Trochę smutno, bo naprawdę lubiłam swoją pracę, no i chyba byłam w niej całkiem dobra :p, ale dziecko najważniejsze :)
A to pewnie nie jest jedyne miejsce na swiecie w którym możesz robić to co robiłaś?!

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

W miasteczku, w którym mieszkam to w sumie było jedyne przedszkole, w którym mogłam dostać pracę, ale zawsze można dojeżdżać ;)

reklama
2 raz bede da NHS tutaj i nie ma takiego traktowania na szczescie jak i wiyty sa na godzine a nie jakies czekanie w kolejkach takze chociaż tyle. Co do tego jak traktuja czlowieka to mi sie bardzo podobało z cora . zobaczymy tym razem

Folka przynajmniej przekonalas sie wczesniej niz pozniej z kim masz doczynienia takze tylko na dobre wyjdzie:) albo cos dziala w obie strpny albo w ogole

Mi sie wlosy przetluszczaja szybciej..takze zaczyna sie

W ogole w nocy znow budze sie na siusiu..ide jak zombie..i najgorsze kiedy czuje ze pecherz mi malo nie peknie... A po mam takie kłucia ..chyba pecherz? ze az mi sie z kibelka nie chce wstawac..chyba budzik ustawie by mnie budzil wczesniej lol

Asiekasiek90 i jak??????

Ostatnia edycja:
Do góry