reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczynom, którym się nie powiodło współczuję i życzę dużo sił. Dzisiaj miałam wizytę i po tym co czytałam, czekałam z duszą na ramieniu. Ale na szczęście wszystko dobrze, widać już rączki i nóżki a serducho bije 154/min. [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super, gratulacje!

Wczoraj wstałam w wannie po kąpieli, patrzę a pod nogami krew. Myślę: No nie... Jechać na IP czy następnego dnia do lekarza. Podnoszę wzrok a na brzegu wanny krew. Myślę: Jak to? Następnie patrzę w lustro a tam krew pod nosem.... ufff. Puściła mi się tylko krew z nosa a nie poczulam tego i akurat przetarlam twarz... widocznie ręki z skapała na wannę...
Ale się wystraszyłam. :baffled:

Wczoraj wstałam w wannie po kąpieli, patrzę a pod nogami krew. Myślę: No nie... Jechać na IP czy następnego dnia do lekarza. Podnoszę wzrok a na brzegu wanny krew. Myślę: Jak to? Następnie patrzę w lustro a tam krew pod nosem.... ufff. Puściła mi się tylko krew z nosa a nie poczulam tego i akurat przetarlam twarz... widocznie ręki z skapała na wannę...
O matko... można zejść ze strachu :) dobrze ze wszystko ok

O kurcze, wspołczuję stresu!
W 1 ciaży goliłam się, miałam już wielki brzuch i depilacja to byl wyczyn. Wyszłam z wanny, odwracam się, a tam plamy krwi, w wannie i na podłodze, okazało się, ze skaleczyłam się w kostkę :/

Dziewczyny czy też macie problemy z żołądkiem? Mnie boli bardzo często. Jak sobie z tym radzić? Czytałam, że nie można w ciazy brać kropli miętowych.

Dziewczyny czy też macie problemy z żołądkiem? Mnie boli bardzo często. Jak sobie z tym radzić? Czytałam, że nie można w ciazy brać kropli miętowych.

Może spróbuj pastylki miętowe ( miętówki), herbatę imbirową albo mleko. Mleko jest zasadowe powinno pomóc na kwasy żołądkowe.

reklama
hej dziewczyny trochę was nadrabiałam bo ostatnio nie miałam czasu . W 1 ciązy czułam się super teraz jest ciężko ciągle mam mdłości a wczoraj już mało brakowało do wymiotów, poza tym kręci mi się coraz w głowie w nocy śnią się dziwne rzeczy i budze się cała mokra nie wiem czy to przez sny czy może jest za ciepło w domu , podobno w ciąży człowiek ma inna wentylacje :)
W święta powiedzieliśmy rodzinie to były brawa wszyscy się cieszyli teściowa ze łzami w oczach . Wizyte mam 17 kwietnia więc czekam cierpliwie :)

Do góry