urs
Fanka BB :)
hej dziewczyny trochę was nadrabiałam bo ostatnio nie miałam czasu . W 1 ciązy czułam się super teraz jest ciężko ciągle mam mdłości a wczoraj już mało brakowało do wymiotów, poza tym kręci mi się coraz w głowie w nocy śnią się dziwne rzeczy i budze się cała mokra nie wiem czy to przez sny czy może jest za ciepło w domu , podobno w ciąży człowiek ma inna wentylacje
W święta powiedzieliśmy rodzinie to były brawa wszyscy się cieszyli teściowa ze łzami w oczach . Wizyte mam 17 kwietnia więc czekam cierpliwie
Mi tez sie snia same dziwne rzeczy. Wczoraj np. ze bylam u fryzjera i wstydzilam sie usiasc do mycia, bo zobaczylam w lustrze, ze mam lupuez wielkosci platkow kukurydzianych. A dzis uciekalam z jakiegos budynku i zanim sie obudzilam otworzylam drzwi w piwnicy, o ktore oparty byl facet z wbitym w gardlo sztyletem [emoji33]
Jestem lekko przerazona, bo ja jestem z tych osob, ktorym prawie nigdy nic sie nie sni (albo tego nie pamietam), a tu taki wysyp i w dodatku wszystko w tych snach realne strasznie!
Myslicie, ze ciaza moze miec tu cos do powiedzenia?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom