reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczynom, którym się nie powiodło współczuję i życzę dużo sił. Dzisiaj miałam wizytę i po tym co czytałam, czekałam z duszą na ramieniu. Ale na szczęście wszystko dobrze, widać już rączki i nóżki a serducho bije 154/min. [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super, gratulacje!

Wczoraj wstałam w wannie po kąpieli, patrzę a pod nogami krew. Myślę: No nie... Jechać na IP czy następnego dnia do lekarza. Podnoszę wzrok a na brzegu wanny krew. Myślę: Jak to? Następnie patrzę w lustro a tam krew pod nosem.... ufff. Puściła mi się tylko krew z nosa a nie poczulam tego i akurat przetarlam twarz... widocznie ręki z skapała na wannę...
Ale się wystraszyłam. :baffled:

Wczoraj wstałam w wannie po kąpieli, patrzę a pod nogami krew. Myślę: No nie... Jechać na IP czy następnego dnia do lekarza. Podnoszę wzrok a na brzegu wanny krew. Myślę: Jak to? Następnie patrzę w lustro a tam krew pod nosem.... ufff. Puściła mi się tylko krew z nosa a nie poczulam tego i akurat przetarlam twarz... widocznie ręki z skapała na wannę...
O matko... można zejść ze strachu :) dobrze ze wszystko ok

O kurcze, wspołczuję stresu!
W 1 ciaży goliłam się, miałam już wielki brzuch i depilacja to byl wyczyn. Wyszłam z wanny, odwracam się, a tam plamy krwi, w wannie i na podłodze, okazało się, ze skaleczyłam się w kostkę :/

Dziewczyny czy też macie problemy z żołądkiem? Mnie boli bardzo często. Jak sobie z tym radzić? Czytałam, że nie można w ciazy brać kropli miętowych.

Dziewczyny czy też macie problemy z żołądkiem? Mnie boli bardzo często. Jak sobie z tym radzić? Czytałam, że nie można w ciazy brać kropli miętowych.

Może spróbuj pastylki miętowe ( miętówki), herbatę imbirową albo mleko. Mleko jest zasadowe powinno pomóc na kwasy żołądkowe.

reklama
hej dziewczyny trochę was nadrabiałam bo ostatnio nie miałam czasu . W 1 ciązy czułam się super teraz jest ciężko ciągle mam mdłości a wczoraj już mało brakowało do wymiotów, poza tym kręci mi się coraz w głowie w nocy śnią się dziwne rzeczy i budze się cała mokra nie wiem czy to przez sny czy może jest za ciepło w domu , podobno w ciąży człowiek ma inna wentylacje :)
W święta powiedzieliśmy rodzinie to były brawa wszyscy się cieszyli teściowa ze łzami w oczach . Wizyte mam 17 kwietnia więc czekam cierpliwie :)

Do góry