D
Deleted member 178885
Gość
Trzymajcie się mocno
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syn 5 lat i córka rok i 3 miesiące to znaczy mała walczy o zabawki A ten jej nie chce dawać i tak ciągleA ile mają lat ja mam 9 latke i prawie 6 letniego syna Ale na szczęście nigdy się nie bili strasznie są za sobą jedno bez drugiego nie może zyc
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zasypiam na stojąco i mam dupowe mdłości
I też chcę już 13 i wizytę
A tak na marginesie to na NFZ mam dopiero 28 maja to będzie już 14 tydzień to co z tymi formalnościami . Kurcze może mój ten od prywatnych wizyt chociaż mi w końcu tą kartę założy bo narazie byłam u niego na 2 wizytach , ale było jeszcze tak zwane nic pewnego
Kurde te mam listę badań do zrobienia na tego 13
Jeszcze nie, liczę na piękne zdjęcia zarodków w środę to wstawię. Na Ostatnim były tylko pecherzykiA to beda blizniaki - fajnie wklejalas zdjecie usg?
Jeszcze nie, liczę na piękne zdjęcia zarodków w środę to wstawię. Na Ostatnim były tylko pecherzyki
GratulacjeHej dziewczyny prawdopodobnie dołączę do wasrok czasu się staraliśmy w końcu się udało. Jestem dopiero w 6+3 jutro mamy wizytę jak myślicie serduszko już usłyszę czy jeszcze za wczesnie
Witaj mysle ze może już być, ale jeśli owulacja była później to może być za wcześnie. Daj znać po wizycie!Hej dziewczyny prawdopodobnie dołączę do wasrok czasu się staraliśmy w końcu się udało. Jestem dopiero w 6+3 jutro mamy wizytę jak myślicie serduszko już usłyszę czy jeszcze za wczesnie
Hej dziewczyny prawdopodobnie dołączę do wasrok czasu się staraliśmy w końcu się udało. Jestem dopiero w 6+3 jutro mamy wizytę jak myślicie serduszko już usłyszę czy jeszcze za wczesnie
Witaj i gratulacje, jezeli owulacje mialas w polowie cyklu, to tak. PowodzeniaHej dziewczyny prawdopodobnie dołączę do wasrok czasu się staraliśmy w końcu się udało. Jestem dopiero w 6+3 jutro mamy wizytę jak myślicie serduszko już usłyszę czy jeszcze za wczesnie