reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A ile mają lat ja mam 9 latke i prawie 6 letniego syna Ale na szczęście nigdy się nie bili strasznie są za sobą jedno bez drugiego nie może zyc

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Syn 5 lat i córka rok i 3 miesiące to znaczy mała walczy o zabawki A ten jej nie chce dawać i tak ciągle

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Zasypiam na stojąco i mam dupowe mdłości
I też chcę już 13 i wizytę
A tak na marginesie to na NFZ mam dopiero 28 maja to będzie już 14 tydzień to co z tymi formalnościami . Kurcze może mój ten od prywatnych wizyt chociaż mi w końcu tą kartę założy bo narazie byłam u niego na 2 wizytach , ale było jeszcze tak zwane nic pewnego
Kurde te mam listę badań do zrobienia na tego 13

Na 28 - strasznie dlugo. Bo wg przepisow kobieta w ciazy powinna byc przyjeta poza kolejnoscia. Ginekologa chyba to tez dotyczy
Link do: Bezpłatna opieka medyczna w ramach NFZ dla kobiet w ciąży i połogu

Hej dziewczyny prawdopodobnie dołączę do was;)rok czasu się staraliśmy w końcu się udało. Jestem dopiero w 6+3 jutro mamy wizytę jak myślicie serduszko już usłyszę czy jeszcze za wczesnie
Witaj:) mysle ze może już być, ale jeśli owulacja była później to może być za wcześnie. Daj znać po wizycie!

Hej dziewczyny prawdopodobnie dołączę do was;)rok czasu się staraliśmy w końcu się udało. Jestem dopiero w 6+3 jutro mamy wizytę jak myślicie serduszko już usłyszę czy jeszcze za wczesnie

Będzie, jeżeli cykle masz ok 28 dyniowe.

Mi lekarz poleca Prenatal Uno.
Jeżeli chodzi o mdłości... Z chłopakami i dziewczynami miałam mega 24h/dobę przez 2,5 miesiąca... Więc mi do nich nie tęskno... Chociaż tak jak każda z Was mam obawy, gdyż teraz, póki co mdłości brak. Ta ciąża jest super łagodna, tylko bolące piersi, sennosc i apetyt. Ta poprzednia poroniona ciąża też była bez mdłości. Jednak byłam bardziej senna, zmęczona czy ociężała. I czułam ciągły niepokój... Teraz jestem spokojniejsza.

reklama
Do góry