D
Deleted member 178885
Gość
Trzymajcie się mocno
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę mnie uspokoilyscie Odwołałam wizytę, którą już zdążyłam w stresie zamówić. Poczekam cierpliwie do 19.04, co ma być to będzie i tak nic nie zmienię. Biorę luteinę i duphaston, zacznę jeszcze suplementowac magnez.
Dzięki za słowa otuchy czytanie działów o poronieniach powinno być zabronione w ciąży [emoji14]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego? Czym to argumentowala? Mi lekarz zalecił właśnie pregna plus chociaż w pierwszej ciąży akurat lekarka mówiła że nie ma co za dużo tych witamin bo później dzieci rodzą się duże [emoji28]Mam pytanie moja pani ginekolog kazała przyjmować tylko pragne Dha A broń boże plus ktora wy bierzecie ja jestem w 6 tyg
Do 2 trymestru bym napewno nie farbowala. Mam szwagierke fryzjerke i ona mi z czerwonego do ciemnego blondu schodzila jakimis farbami czy rozjasniaczami, ktore nie niszczyly wlosow. Mysle ze dobry fryzjer zrobi to dobrzeDziewczyny co myślicie Nt. Farbowania włosów ? Jestem blondynka, a od lat farbuje włosy na czerwono odrosty wyglądają fatalnie jakiś czas temu myślałam o powrocie do blondu ale ściągnięcie czerwieni to chemia taka ze olaboga... do tej pory myślałam ze użycie farb bez amoniaku i ograniczenie farbowan będzie Ok. Wczoraj spotkałam się z kolezanka, która jest lekarzem, oraz mama dwójki dzieci i według niej farbowanie absolutnie nie... ostatczenie mogę nie farbować i obciąć bo tak czy siak mam krótkie. No ale jakieś 3-4 miesiące będę wyglądała co najmniej zabawnie.
Dlaczego? Czym to argumentowala? Mi lekarz zalecił właśnie pregna plus chociaż w pierwszej ciąży akurat lekarka mówiła że nie ma co za dużo tych witamin bo później dzieci rodzą się duże [emoji28]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego wg lekarza samo dha?Mam pytanie moja pani ginekolog kazała przyjmować tylko pragne Dha A broń boże plus ktora wy bierzecie ja jestem w 6 tyg
Do 2 trymestru bym napewno nie farbowala. Mam szwagierke fryzjerke i ona mi z czerwonego do ciemnego blondu schodzila jakimis farbami czy rozjasniaczami, ktore nie niszczyly wlosow. Mysle ze dobry fryzjer zrobi to dobrze
Ja mam juz prawie cala dlugosc swoich naturalnych, jeszcze ze dwa podciecia koncowek (czytaj z 10 cm wlosow [emoji14] ) i beda moje. Nigdy wiecej nie bede farbowac
Ja tez schodze do swoich w 1 ciaży farbowałam kilka razy delikatna farbą i moja fryzjerka jest w szoku jak fajnie naturalnie, to teraz wygląda. Od 1.5 roku nie farbuje