Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wam dobrze ja czekam do piątku buuu i milion myśli i nerwów obaw ehh .. chyba muszę zwiększyć dawkę melisy [emoji12] [emoji28]No to wyczekujemy już trzech serduszek w środę
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana głowa do góry !!! Najważniejsze nie tracić nadziei. BuziakiNiestety wypisuje sie z wątku. Po 1h na izbie przyjec wyladowalam w szpitalu "w trakcie poronienia". Zostaję na obserwacji. Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie z fasolkami
Głowa do góry i do przodu. Wierzę że wrócisz do nas z nowa radosna informacją ;*Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia. Duzo dla mnie znaczą, bo rzeczywistość tak bardzo dzisiaj boli. Trzymam za Was kciuki i za Wasze dzieci.
Migotko damy radę mimo wszystko.
Kochana, straszne słowa Cisna mi się na usta na samą myśl o tym co przechodzisz tak bardzo mi przykro ... Mam nadzieję że nie leżysz na sali z ciężarnymi że personel o ciebie zadbaDziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia. Duzo dla mnie znaczą, bo rzeczywistość tak bardzo dzisiaj boli. Trzymam za Was kciuki i za Wasze dzieci.
Migotko damy radę mimo wszystko.