reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Krew i mocz tyle kasy :O? Ło mamoooo, a oni co powariowali, to w złotych probówkach było przewożone, czy jak :D?

Jak będę w domu to prześle Wam zdj rachunku [emoji33] narazie jestem u mamy i zrobiła mi racuchy które już mi sie nawet śniły [emoji7] oj, najlepiej przy mamie nawet w ciąży [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja objawów teraz żadnych , wcześniej mdłości , jak młody cyca w nocy dostaje to bolą ale przy normalnym dotyku nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pewnie nie bola przez karmienie:)
Ja chyba jednak będę mamusia październikowa ... właśnie się dowiedziałam ze nosze bliźniaki wiec raczej urodzę wcześniej :) nie mogę wyjść z szoku, z jednej strony radość ale teraz strach x2

Gratulacje!!

A wiesz juz cos wiecej ..jakie to blizniaki? Hihi
Sama bym byla w szoku :):):) pozytywnym

6 grudnia ;)
A tak poważnie to nie miałam. Między końcem stycznia a 12 lutego poroniłam. 4 marca miałam owulację. Miałam kłucie, sprawdziłam też testem owulacyjnym.
To byłam owulacja przed pierwszym okresem, który miałam dostać po poronieniu. ;)

Szanse na serduszko masz. Jednak dosyć mała. Tak czy inaczej trzymam mocno kciuki. :-) :)

Ja miałam 3.03 owu, monitorowana na usg :) to mała szansa jest ;) trzymam kciuki za dwójeczkę ;)))

Jak będę w domu to prześle Wam zdj rachunku [emoji33] narazie jestem u mamy i zrobiła mi racuchy które już mi sie nawet śniły [emoji7] oj, najlepiej przy mamie nawet w ciąży [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko w pierwszej ciazy mialam mame blisko...oh jak dogadzalaa...haha

Paulaa mam nadzieje ze to nic groznego ..na pewno ! Ale dobrze ze zobaczysz sie z lekarzem:)
Ja będąc w Pl zrobilam wszystko co moglam co do hormonow tylko bez androstendionu i zaplacilam 300zl :) lol
Ale i tak taniej bo tutaj za jedno takie badanie jak prolaktyna zaplacilabym 30f ..sa i za 60f ..takze ceny fajne:) no ale przeciez zarobki inne to co sie dziwic

Ja chyba jednak będę mamusia październikowa ... właśnie się dowiedziałam ze nosze bliźniaki wiec raczej urodzę wcześniej :) nie mogę wyjść z szoku, z jednej strony radość ale teraz strach x2
O kurcze! Ale faaaaajnie! Podwojne szczescie [emoji7]

4c3tskjoa7ptmvui.png

Gratulacje dwóch fasolek , ja pocichaczu marzyłam na dwie kropeczki :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam :)
Można się jeszcze zapisać do grupy ? Jestem nowa na forum, przyznam się szczerze że jeszcze nie wszystko ogarniam. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski :) Pierwszą wizytę u ginekologa mam 05.04.2018 i nie wiem czy mam brać jakiś badania ze sobą ? Dodam że to będzie mój pierwszy dzidziuś :)

Do góry