Ja chyba jednak będę mamusia październikowa ... właśnie się dowiedziałam ze nosze bliźniaki wiec raczej urodzę wcześniej nie mogę wyjść z szoku, z jednej strony radość ale teraz strach x2
Gratulacje!!!! Super wiadomość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba jednak będę mamusia październikowa ... właśnie się dowiedziałam ze nosze bliźniaki wiec raczej urodzę wcześniej nie mogę wyjść z szoku, z jednej strony radość ale teraz strach x2
Krew i mocz tyle kasy :O? Ło mamoooo, a oni co powariowali, to w złotych probówkach było przewożone, czy jak ?
Ja objawów teraz żadnych , wcześniej mdłości , jak młody cyca w nocy dostaje to bolą ale przy normalnym dotyku nie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
6 grudnia
A tak poważnie to nie miałam. Między końcem stycznia a 12 lutego poroniłam. 4 marca miałam owulację. Miałam kłucie, sprawdziłam też testem owulacyjnym.
To byłam owulacja przed pierwszym okresem, który miałam dostać po poronieniu.
Szanse na serduszko masz. Jednak dosyć mała. Tak czy inaczej trzymam mocno kciuki.
Jak będę w domu to prześle Wam zdj rachunku [emoji33] narazie jestem u mamy i zrobiła mi racuchy które już mi sie nawet śniły [emoji7] oj, najlepiej przy mamie nawet w ciąży [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze! Ale faaaaajnie! Podwojne szczescie [emoji7]Ja chyba jednak będę mamusia październikowa ... właśnie się dowiedziałam ze nosze bliźniaki wiec raczej urodzę wcześniej nie mogę wyjść z szoku, z jednej strony radość ale teraz strach x2