reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Na pierwszej stronie :)Super wiesci! [emoji7]

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ale to chyba nie wszyscy są, mnie nie ma :D

reklama
Całą pierwszą ciąże lekarz prowadził mi prywatnie. Jak policzyłam to wyszło tak ok. 2500 zł na same wizyty i badania. Nie żałuję tych wydanych pieniędzy.
Teraz będę już chodziła na NFZ.
Jest tu jakaś Mamusia z Łodzi? [emoji3]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba jednak będę mamusia październikowa ... właśnie się dowiedziałam ze nosze bliźniaki wiec raczej urodzę wcześniej :) nie mogę wyjść z szoku, z jednej strony radość ale teraz strach x2

Ojejjj fajnie, tzn tak myślę sobie, żę dwa za jednym zamachem, ubaw będziecie mieli, sporo pracy, ale pewnie chwile niesamowite ;-)

Witam :)
Można się jeszcze zapisać do grupy ? Jestem nowa na forum, przyznam się szczerze że jeszcze nie wszystko ogarniam. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski :) Pierwszą wizytę u ginekologa mam 05.04.2018 i nie wiem czy mam brać jakiś badania ze sobą ? Dodam że to będzie mój pierwszy dzidziuś :)
A robilas juz jakies badania? Jesli tak, to mozesz zabrac ze soba, a jesli nie to lekarz dopieri skierowanie wypisze :) Gratulacje!

4c3tskjoa7ptmvui.png

Można się jeszcze zapisać do grupy ? Jestem nowa na forum, przyznam się szczerze że jeszcze nie wszystko ogarniam. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski :) Pierwszą wizytę u ginekologa mam 05.04.2018 i nie wiem czy mam brać jakiś badania ze sobą ? Dodam że to będzie mój pierwszy dzidziuś :)
też mam 5 wizytę, nie mówiła, żeby coś brać - zleci Ci pewnie na miejscu ;-)

Gratulację :)

.... Nadrobilam! :D

Gratuluje udanych wizyt i tych blizniakow

Ja 5.04 usg ;)
Swieta tez odpuszczam bo ciezko mi funkcjonowac. Dzisiaj mloda znowu ze mna w domy bo zaspalam do przedszkola :baffled:
A co do imion córcia chce Bartka, mąż Eryka a dla dziewczynki pustka w glowie. Jak mi chłop zacznie znowu wyjeżdżać z jakimiś Olimpiami to go spakuje i odeśle skąd przyszedł

Ja byłam ostatnio u prywatnego 150 zl wizyta, 150 zł luteina i duphaston. Oczywiście na dokładkę cała lista badań do zrobienia. Powiedział, że prywatni nie mogą dac skierowania na nfz. ://///

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No dokładnie, gdziekolwiek nie pojdzie się prwatnie, to prywatnie też badania i leki. Także kiszka.
Ja prywatnie chodzić nie będę, jak będę miała okazję zrobić USG prywatnie, to zrobię, a tak - nz NFZ, jedynie pierwsza iwzyta prywatnie.

reklama
Wszystko dobrze serducho bije , według usg 7t6 d a według om 8t 4 dzien :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratuluję:)

Dzieciaki dwujajowe dwu kosmowkowe i dwuoowodniowe wiec najbezpieczniejsza opcja. Przy inseminacji miałam jeden duży pęcherzyk i drugi mniejszy... musiały oba pęknąć i się zapłodnić. Drugie pewnie młodsze ze dwa dni. No szok!!! Na razie zarodków nie widać.

WOW! Czyli może być chłopak i dziewczynka :):laugh2: Ale musisz być w szoku, taka wiadomość! Super!:rofl: Gratuluję!

Podaj proszę swoje imię, wiek i datę porodu to cię dopiszę do tabelki na 1str. ;)

Ale to chyba nie wszyscy są, mnie nie ma :D

Nie ma tych dziewczyn co nie podały terminu porodu ;) Prosiłam o podanie danych: imię, wiek i termin porodu do tabelki, ale chyba przeoczyłaś :rolleyes2:
Prosiłam tez inne dziewczyny, których nie ma w tabelce, może jeszcze napiszą :D

Do góry