reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki bety. Tydzień temu było 467, dzisiaj 6009 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pięknie przyrasta :) w pt wizyta, nie mogę się doczekać:) 22 cykle starań...jedno poronienie po drodze...ale chyba tym razem będzie wszystko dobrze [emoji173]️
Pięknie skoczyła !:) na pewno będzie

Ale naskrobałyście.

Ja za dobrze się nie czuje i zachcianki na zupę pomidorową pasztet itp [emoji23] ostatnio wieczorem o 18 gotowałam pomidorówkę rozumiecie ? [emoji85][emoji23] szok

Wczoraj był kurier i kolejny gadżet kupiony [emoji4][emoji4]
1522137073-3a7ffd3293603819-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk2p5w1e9.png

Też mi przyszedł ale ten zwykły niebiesko różowy i bardzo mi sie podoba :) jest lekki dziewczyn i wchodzi do torebki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja oglądałam segregator na mamaginekolog - mnie tam nie bardzo wpada, tym bardziej, że ciężki ponoć jest, a akcesoria - jako dodatki, to na okres ciąży fajne, później są "przeterminowane".

Ja do ginekolog idę na pierwszą wizytę prywatnie (inaczej terminy na wrzesień), a później na NFZ.
Nad imionami się jeszcze nie zastanawiałam z mężem, aleee jest kilka typów - bardziej męskich :D

Wczoraj taka słaba byłam, że ojej, po powrocie od endo położyłam się i spałam jak zabita.

W pierwszej ciąży z moją Karo - zrobiłam własnoręcznie dla niej Pamiętnik, zdjęcia z USG, przemyślenia, takie tam drobiazgi, teraz też chce coś stworzyć - nie jest to arcydzieło, ale fajnie się to prowadzi, wpisuje, notuje, a później wraca do tego - i wspomina ;-)

Segregator nie jest ciężki. Te akcesoria masz racje po ciąży niepotrzebne oprócz torby. Po jednej stronie jest #jestem w ciąży po drugiej #jestem mama. Ja uwielbiam robić pamiątki. Piszę pamiętniki nawet dwa ,jeden dla syna przez pierwszy rok jego życia. Drugi mój osobisty. Aaa noni teraz pamiętnik ciąży :) kocham pisać [emoji173]️[emoji173]️

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Hej Kobietki chciałabym zapytać jak u Was było czy na pierwszej wizycie, USG było już coś widać, w którym tygodniu miałyście pierwsza wizytę u lekarza?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry