A właśnie, ONAONAONA, Wy na stałe jesteście w Irlandii czy planujecie powrót do Polski?Ale wy to w UK mieszkacie to możecie mieć imiona z angielska trochę albo polskie przetłumaczalne na angielski ja na polskiej wsi raczej Jessica nie dam [emoji5]
reklama
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Ja to totalnie nie mam mocy na nic... najchętniej bym leżała cały dzień w łóżkuMaciek mi się podoba i Ola.
Czy Wy też jesteście taka bez energii? Nie wiem czy to ciąża czy pogoda, ale masakra jest.
U mnie też dziś totalny brak mocy, a byłam na nogach od 6 do 18, bo musiałam zostać dłużej w pracy i pod koniec zasypialam na stojąco, także pewnie za jakąś godzinkę juz pójdę spaćJa to totalnie nie mam mocy na nic... najchętniej bym leżała cały dzień w łóżku
U nas chyba Zosia albo Mateusz
Bardzo ładnie mam szwagierkę Zofię i siostrzeńca Mateuszka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaneta I
Hej dziewczyny brak mi czasu na cokolwiek próbuje nadrobić wasze wpisy Ja mam przeczucie na dziewczynkę ale nie wiem bo mdłości nie mam i ogólnie czuje się dobrze a z Filipem jak byłam w ciąży też czułam się dobrze . Czytałam że mdłości częściej występują jak ma być dziewczynka bo więcej estrogenu czy czegoś tam produkuje w sumie do końca nie wiem. Ostatnio zauważyłam że nic nie pamiętam, nie wiem wszystko zapominam i nic nie chce mi się robić. Noo może poza jedzeniem bo ciągle sie objadam .. Jeszcze 2 tygodnie muszę czekać do lekarza a już bym chciała żeby było serduszka bo ciągle żyje w niepewności...
piorunem
Mi dla chłopca podoba się Szymon, ale mój kuzyn tak niedawno dał, po za tym mojemu Mężowi się nie podoba. Ja to kompletnie nie mam pomysłu. Może wymyślę po porodzie?
^^w ogóle kupowaliśmy psa i miałam wymyślone imię - miał być Rambo, ale jak przyjechaliśmy po niego i go zobaczyłam to od razu powiedziałam „o to będzie Piorun” wszystkim się podobało i tak zostało... a raz jedna pani na spacerze zapytała mnie jak się wabi i skomentowała, że może jakby miał Misio lub Puszek to byłby spokojniejszy... tak Piorun idealnie odzwierciedla charakter mojego psa... jak ogarnę jak tu wstawić filmik to Wam pokażę jak wyglądają moje spacery...
^^w ogóle kupowaliśmy psa i miałam wymyślone imię - miał być Rambo, ale jak przyjechaliśmy po niego i go zobaczyłam to od razu powiedziałam „o to będzie Piorun” wszystkim się podobało i tak zostało... a raz jedna pani na spacerze zapytała mnie jak się wabi i skomentowała, że może jakby miał Misio lub Puszek to byłby spokojniejszy... tak Piorun idealnie odzwierciedla charakter mojego psa... jak ogarnę jak tu wstawić filmik to Wam pokażę jak wyglądają moje spacery...
Zaneta I
Ja to pamietam jak z córą w ciąży spałam i spałam i spałam... I wyleczylam sie wreszcie z bezsennosci i w sumie to tyle z moich dolegliwosci hehe. A pod koniec dowiedzialam sie co to zgaga więc nie rozstawalam sie z migdalami
Oo spać to też mogłabym ciągle ale w pierwszej ciąży też tak było. Temu chce szybko iść na zwolnienie bo nie mam siły na nic
reklama
Mirakulum
A właśnie, ONAONAONA, Wy na stałe jesteście w Irlandii czy planujecie powrót do Polski?
Na stale. Kupilismy dom . sprzedalismy ten w Pl ale kasa zachowana. Za to i tak mam duzy plac z ziemia.budynkami tam i zawsze mamy gdzie wrócić . chociaz nie wiem czy bedzie Nam się chcialo
Co do pracy . tutaj jest inaczej i bede pracować na ile starczy mi sil
Nie chce stracic tej kasy teraz ..ale jak bede musiała to zwolnienie wezme i szczypac sie nie bede..bede kombinowac