Haha!Dzięki!Stara nie jestem,ale jednak starsza o całe 8latCzy dam radę i czy mi się chce wstawać po nocach...?Poza tym, brakuje nam dodatkowego pokoju,a po roku nie dam przecież diecka do starszaków...?Takie moje dylematy...Ps:Rodziłam dzieci w Anglii,więc zupełnie nie wiem jak to wygląda-cała ta opieka w Polsce?Czy badania prenatalne też robią?Pozdrawiam!
Z pokojem to ci nie pomogę...To jakiś tam problem już jest. Cała reszta do ogarnięcia... Myślę, że w tak posuniętym wieku jaki mamy jakoś dam radę wstawać do maluszka. Liczę na burzę hormonów Akurat różnica wieku wydaje się być fajna pod tym względem, ze jak ci dwójka wyfrunie z domu to zostanie jeszcze taki pisklak na pocieszenie Badania prenatalne robi się te dwa, między chyba 11a 14 tygodniem ciąży i 18-22, jakoś tak, ale chodzi mi o te usg, bardziej dokładne. Co do tych testów Pappa czy niftów, to można prywatnie je zrobić i na pewno po 35rż.jest refundacja na któreś z tych z tych badań prywatnych właśnie. Dokładnie jeszcze nie wiem, bo nie byłam u lekarza. Ale wypytam się