reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Emi
Ja nie robiłam bety teraz ani w pierwszej ciąży. Tez test z mega bladziocha zrobił sie czerwoniasty i więcej nie potrzebuje. Teraz tylko czekam na wizytę.

Piorunem
Progesteron też masz bardzo ładny wiec wszystko jest jaj najbardziej w porządku :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emi
Ja nie robiłam bety teraz ani w pierwszej ciąży. Tez test z mega bladziocha zrobił sie czerwoniasty i więcej nie potrzebuje. Teraz tylko czekam na wizytę.

Piorunem
Progesteron też masz bardzo ładny wiec wszystko jest jaj najbardziej w porządku :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak, nawet ginekolog się zdziwiła, bo myślała że z tym mogą być problemy, a powiedziała że taki dobry wynik rzadko się zdarza ;)
A miesiąc temu w 7-8 dniu od owu miałam około 10 i stwierdziła, że jest ok., ale w razie ciąży prawdopodobnie będzie musiała mi coś włączyć. Teraz kazała już nie robić.

Ja już się wzięłam za wypełnianie danych w stronach, gdzie miałam pozakładane konta i Tosia dostała później próbki produktów dla dzieci.

Ja Młodego w 37tygodniu ale nie narzekam :) ważył 3100, 10pkt dostał i wszystko ok. Ale moze tydzień wcześniej zrobiłby różnicę...nie wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hejaaa

ja pierwsze w 38tyg.. 4050 62 dlugie cc biegusiem lol
a drugie w 37 tyg 3730 52cm drogami natury lol i nawet fajnie bo czulam sie juz przeokropnie!

Pierunem bardzo ladny wynik;)))

ja nie sprawdzalam ,dla mnie sprawdzanie bety wiaze sie ze stresem bo wiadomo ze kazdy by chcial miec ksiazkowe wyniki badz jeszcze lepsze a organizm to nie maszyna:) a co ma byc to bedzie...

Gratulacje dla nowych zaciazoncyh!!!!!! jak to pisza dziewczyny,,, nudnych 9 miesiecy zycze;)))

aa i ja lykam falvit, witaminy i mineraly ..mama dha fajne;),,pomysle tym dha osobno moze

dzis sie przyjaciolce wygadalam o cazy bo sie o prace doptywala..jak tam moj decyzja..
zadowolona mowi ze ciuszkow juz nie wydaje... prosilam ja by trzymala kciuki bo to jeszcze b. wczesnie no a tak to jak wszystko bedzie pieknie ladnie to siostra dowie sie pierwsza bo przylatuje do mnie pod koniec kwietnia a pottem reszta;) chce zobaczyc jej mine

Ostatnia edycja:
A zdradzisz nam jakie to stronki ? :)
Widziałam reklamę Bebiprogram, można zamówić bezpłatny zestaw.
Hipp, Bobovita, Bebiko, Gerber to na pewno. Z Bebiprogram mam chyba okładke na książeczkę zdrowia. Z któregos jak dostałam pierwsze łyżeczki to do dziś z nich córka korzysta. Po porodzie jak się wypełni ankietę to dostałam niebieskie i różowe pudełko z ulotkami i próbkami.

Ja też tylko Femibion 1 a później 2 i przy karmieniu cycem też 2! Teraz mam jakieś inne,została mi resztka od 2016 poronienia więc je skończę a potem Femibion. Mam w szafce ale 2 więc pozniej będę brała. U mnie świeci słonko. Dzieciaki malują farbami,mały siedzi obok mnie a mąż gra na gitarze :)

uwielbiam jak facet gra na gitarze;) milusio
moj jest motocyklista i pakerem haha

ja zrobilam salatke z brokula , upieklam ciasto marchewkowe plus krem z mascarpone pycha..dzieciaki 'lubieja' moje wypieki [serce]..plus cos do picia i zmykamy na sobotni wieczor
znajomy podobno kupil mi dobre winko ale maz zapowiedzial ze ja 'prowadze' i nie moge hee
ale wiem ze mi nie odpusci i te usta zamoczyc bede musiala....

i przepraszam was dziewczyny za polskie znaki ale jakos zapminam to ogarnac

reklama
A ja pomyślałam, że zrobię sobie pazurki, bo już mam odrost, no i ściągnęłam, wypiłowałam i nie mam prądu :p Planowałam wykąpać jeszcze psa, ale chyba mu się upiecze przez ten prąd :p

Do góry