reklama
Emi
Ja nie robiłam bety teraz ani w pierwszej ciąży. Tez test z mega bladziocha zrobił sie czerwoniasty i więcej nie potrzebuje. Teraz tylko czekam na wizytę.
Piorunem
Progesteron też masz bardzo ładny wiec wszystko jest jaj najbardziej w porządku
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie robiłam bety teraz ani w pierwszej ciąży. Tez test z mega bladziocha zrobił sie czerwoniasty i więcej nie potrzebuje. Teraz tylko czekam na wizytę.
Piorunem
piorunem
Fanka BB :)
Emi
Piorunem
Tak, nawet ginekolog się zdziwiła, bo myślała że z tym mogą być problemy, a powiedziała że taki dobry wynik rzadko się zdarza
A miesiąc temu w 7-8 dniu od owu miałam około 10 i stwierdziła, że jest ok., ale w razie ciąży prawdopodobnie będzie musiała mi coś włączyć. Teraz kazała już nie robić.
the_flower
A zdradzisz nam jakie to stronki ?Ja już się wzięłam za wypełnianie danych w stronach, gdzie miałam pozakładane konta i Tosia dostała później próbki produktów dla dzieci.
Widziałam reklamę Bebiprogram, można zamówić bezpłatny zestaw.
Mirakulum
Ja Młodego w 37tygodniu ale nie narzekam ważył 3100, 10pkt dostał i wszystko ok. Ale moze tydzień wcześniej zrobiłby różnicę...nie wiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hejaaa
ja pierwsze w 38tyg.. 4050 62 dlugie cc biegusiem lol
a drugie w 37 tyg 3730 52cm drogami natury lol i nawet fajnie bo czulam sie juz przeokropnie!
Pierunem bardzo ladny wynik))
ja nie sprawdzalam ,dla mnie sprawdzanie bety wiaze sie ze stresem bo wiadomo ze kazdy by chcial miec ksiazkowe wyniki badz jeszcze lepsze a organizm to nie maszyna a co ma byc to bedzie...
Gratulacje dla nowych zaciazoncyh!!!!!! jak to pisza dziewczyny,,, nudnych 9 miesiecy zycze))
aa i ja lykam falvit, witaminy i mineraly ..mama dha fajne,,pomysle tym dha osobno moze
dzis sie przyjaciolce wygadalam o cazy bo sie o prace doptywala..jak tam moj decyzja..
zadowolona mowi ze ciuszkow juz nie wydaje... prosilam ja by trzymala kciuki bo to jeszcze b. wczesnie no a tak to jak wszystko bedzie pieknie ladnie to siostra dowie sie pierwsza bo przylatuje do mnie pod koniec kwietnia a pottem reszta chce zobaczyc jej mine
Ostatnia edycja:
azamamew
Hipp, Bobovita, Bebiko, Gerber to na pewno. Z Bebiprogram mam chyba okładke na książeczkę zdrowia. Z któregos jak dostałam pierwsze łyżeczki to do dziś z nich córka korzysta. Po porodzie jak się wypełni ankietę to dostałam niebieskie i różowe pudełko z ulotkami i próbkami.A zdradzisz nam jakie to stronki ?
Widziałam reklamę Bebiprogram, można zamówić bezpłatny zestaw.
Veronika_k
Ja też tylko Femibion 1 a później 2 i przy karmieniu cycem też 2! Teraz mam jakieś inne,została mi resztka od 2016 poronienia więc je skończę a potem Femibion. Mam w szafce ale 2 więc pozniej będę brała. U mnie świeci słonko. Dzieciaki malują farbami,mały siedzi obok mnie a mąż gra na gitarze
Mirakulum
uwielbiam jak facet gra na gitarze milusio
moj jest motocyklista i pakerem haha
ja zrobilam salatke z brokula , upieklam ciasto marchewkowe plus krem z mascarpone pycha..dzieciaki 'lubieja' moje wypieki [serce]..plus cos do picia i zmykamy na sobotni wieczor
znajomy podobno kupil mi dobre winko ale maz zapowiedzial ze ja 'prowadze' i nie moge hee
ale wiem ze mi nie odpusci i te usta zamoczyc bede musiala....
i przepraszam was dziewczyny za polskie znaki ale jakos zapminam to ogarnac
moj jest motocyklista i pakerem haha
ja zrobilam salatke z brokula , upieklam ciasto marchewkowe plus krem z mascarpone pycha..dzieciaki 'lubieja' moje wypieki [serce]..plus cos do picia i zmykamy na sobotni wieczor
znajomy podobno kupil mi dobre winko ale maz zapowiedzial ze ja 'prowadze' i nie moge hee
ale wiem ze mi nie odpusci i te usta zamoczyc bede musiala....
i przepraszam was dziewczyny za polskie znaki ale jakos zapminam to ogarnac
reklama