reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

edytka no masz racje haha

jeszcze wczoraj wieczorem mi maz oznajmial ze babel w 26 tyg moze miec ok 1kg hah zapomnialam:)

Sandrus nie obraz sie ale czulam ze tak to sprawdzanie plci sie u ciebie moze skonczyc.

najgorsze to sie nastawic a tak naprawde starajac sie o dziecko mamy przeciez 50/50 co do plci takze ryzyk fizyk i z tego chyba sobie sprawe zdawalas?

no nic. juz po ptokach i teraz abys sie z tym jakos oswoila
a moze terapia wstrzasowa???
masz wybor..zdrowa dziewczynka badz chory chlopiec..co wybierasz? a pamietaj w zyciu takiego wyboru nie mamy takze mam nadzieje ze to przedzej czy pozniej zrozumiesz

a lekarka to juz wie jak do tego podchodzisz i juz sie sama stresuje cala ta sytuacja ..co niby ma jeden dzien zmienic???

eh mialam znajoma i przeszlam z nia jej 2 ciaze ,..w niezla depresje wpadla jak jej sie drugi chlopak urodzil... ile ja sie jej napomagalam.z wlasnym niemowlakiem przy kapieli malego.. karmieniu itd. w nocy nawet kazalam jej dzwonic jakby co i ile razy dzwonila mowiac ze ma go dosc i nie chce go i ze placze juz 2 h i ma w nosie to a mi sie serce krajalo..,(mj maz chcial mnie juz na orbite wyslac lol) na szczescie dzis widzac po fotkach bo nie mam z nia kontaktu chyba sie ulozylo i wydaje sie szczesliwa

abys jakos sie z tym uporala bo mozna sie zalamac

dajcie mi te placki !!! mialam sobie zrobic szybko ale nie zdarze!!!! musze zaraz jchac ..zdazylam tylko zjesc pomidorowke wrr

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tam nikogo nie oceniam. Wcale nie uważam, że jesteś dziwna. Myśle, że z jakiegoś powodu chciałaś synka. Każda z nas ma „upatrzoną” płeć i też niewiadomo z czego to wynika..
Myśle, ze skoro się nastawilas to i szok jest. Ale uważam, że ci przejdzie. I będziesz kochać cokolwiek masz w brzuszku [emoji51]

Nie,nie każda marzy o prace. Myślę, że to powielany stereotyp [emoji5]ja mam synka i po cichu marzyłam o 2.synku, wiadomo, z córeczki tez bym sie cieszyła, ale tak w głowie miałam dwóch chłopców [emoji23]i tu na forum tez są kobietki co chcą drugiego synka albo druga córeczkę... [emoji3]

Bratowa męża pozują pierwsze ruchu po skończonym 22tygodniu.. wszystko było ok[emoji5]

Widziałaś The Broadchurvh? The killing?((Dochodzenie) albo Detektyw? Stare ale jare[emoji5] z głowy piszę.. musiałabym jeszcze pomyśleć [emoji3][emoji5]

ja rowniez w glebi duszy marzylam o drugiej coreczce ale mimo wszystko 3 dzidzia jako chlopiec byl naszym pragnieniem takze BO aby zdrowe . i tego powinnysmy sie trzymac od poczatku

a ze gloulki wyplywaja to normalne! lepiej na noc je aplikowac i moga wyplywac jeszcze dlugo po wstaniu

ruchy tez prawidlowo. mozna poczytac ze sa bardzo nieregularne na tym etapie

Ale w sensie kryminalny? To polecam Luther, a z innych to Stranger Things, Dark albo Orange is the new black. Czekam na kolejny sezon[emoji1]są na netflixie.
Ale w sensie bardziej thriller? Ja ostatnio oglądałam serial Dynastia, mega mi się spodobał. Niestety póki co jest tylko jeden sezon 22 odcinki, ale jest petarda! A jak chcesz taki trochę inny i długi to polecam „once upone time”.
Dzieki, zerkne czy sa na zalukaj bo tylko tam seriale ogladam [emoji23]

Te moje sa na wybicie infekcji pozniej mam brac lactovaginal na wyrownanie ph w pochwie I pierwszy raz sie spotykam z macmiror, bo zazwyczaj bralam gynalgin lub inne, ale mnie uczulily w ciazy I nie moge, zmienili mi to tw tabletki sa tak duze, ze nieraz nie.moge wsadzic glebiej I nieraz wyplywa zazwyczaj jak sie w dzien rusze to troche wiecej wyplynie, a pozniej jest w miare spokoj. Najgorzej jak mi sie to zmiesza z potem, bo ja mam duze uda, duzy tylek I to masakra pozniej mokro sie czuje I panikuje. ;/
Macmiror są faktycznie duże z nystatyną, dlatego żółte wypływa.
Ale dobry skład mają.
Przy lactovaginalu możesz bardziej wilgoć odczuwać, ale to normalne.
Kochana nie przejmuj się, ja ważę prawie 100kg i mam wielki tyłek i uda.
Zaakceptuj siebie, Twój facet Cię kocha taką jaka jesteś i na pewno nie ważysz tyle co ja :)
Głowa do góry.

ja rowniez w glebi duszy marzylam o drugiej coreczce ale mimo wszystko 3 dzidzia jako chlopiec byl naszym pragnieniem takze BO aby zdrowe . i tego powinnysmy sie trzymac od poczatku

a ze gloulki wyplywaja to normalne! lepiej na noc je aplikowac i moga wyplywac jeszcze dlugo po wstaniu

ruchy tez prawidlowo. mozna poczytac ze sa bardzo nieregularne na tym etapie
No mi dlugo wyplywaja. Mam nieregularne I troche slabsze moze to zalezy od ulozenia dziecka? Bo ja dlugo mialam nisko dziecko dopiero teraz poszedl troche w gore.

Macmiror są faktycznie duże z nystatyną, dlatego żółte wypływa.
Ale dobry skład mają.
Przy lactovaginalu możesz bardziej wilgoć odczuwać, ale to normalne.
Kochana nie przejmuj się, ja ważę prawie 100kg i mam wielki tyłek i uda.
Zaakceptuj siebie, Twój facet Cię kocha taką jaka jesteś i na pewno nie ważysz tyle co ja :)
Głowa do gory

No maja dobry sklad I dzialaja na wszystko.
Wiem wlasnie juz bralam lactovaginal to dopiero woda!
Facet mnoe zaakceptowal od poczatku,lubi moj duzy tylek I moje piersi,bo urosly juz o 2 rozmiary, a normalnie nie mam malego biustu. Niewazne ile wazysz, wazne jak Ty sie czujesz sama ze soba I jestes super babka
Swoja droga mowilam ze sie nie rusza a wlAsnie zaczal

reklama
Do góry